Tzancă Uraganu, oprit de polițiști și testat pentru consumul de substanțe interzise! Ce rezultat a primit artistul

Tzancă Uraganu, oprit de polițiști și testat pentru consumul de substanțe interzise! Ce rezultat a primit artistul
Citeste mai mult despre: tzanca uraganu, test antidrog,
Data publicarii: 09 Iunie 2023
Data actualizare: 09 Iunie 2023
Oprit de polițiști în trafic, cântărețul de manele a fost testat pentru consumul de substanțe interzise. Tot momentul a fost  filmat și publicat mai apoi pe rețelele de socializare, iar după ce a primit rezulatul le-a adresat fanilor și un mesaj.

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a fost oprit recent de oamenii legii pentru a fi testat cu aparatul antidrog. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de a ajunge la un eveniment, iar momentul a fost filmat și distribuit mai apoi în mediul online. 

Pentru amuzamentul celor care îl urmăresc, cântărețul în vârstă de 32 de ani a făcut o glumă și a spus, de față cu poliștii aflați la fața locului, că nu mai consumase substanțe interzise de două ore, fiind curios de consecințe. (Vezi în galeria de mai sus cum a fost filmat Tzancă Uraganu)

„Stați să vedem dacă ies drogurile de două ore de când nu m-am drogat. Adică nu sunt două ore, a trecut! Filmează aici ca să nu mă mai oprească 500 de polițiști, pentru că eu trebuie să ajung la concert, la eveniment și durează o oră, două treaba asta și nu e normal. 

Deci să vedem dacă este sau nu! Bineînțeles că a fost o glumă faptul că am zis ca nu m-am drogat de două ore! E negativ, deci vă rog frumos!”, a spus Tzancă Uraganu în clipul video publicat pe rețelele de socializare.
 

@tzzzancauraganu

BINEINTELES CA FOST O GLUMA FAPTUL CA AM ZIS CA NU M-AM DROGAT DE DOUA ORE ! ????️????️

♬ sunet original - tzzzanca uraganu ????


Sursă foto: Instagram/TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!