Uggie, cainele din filmul "The Artist", nominalizat la Hollywood

Uggie, cainele din filmul  The Artist , nominalizat la Hollywood
Citeste mai mult despre: Uggie, Golden Collar Awards, hollywood,
Data: 20 Ianuarie 2012
Uggie, cainele din filmul mut "The Artist", i-a eclipsat pe insotitorii sai bipezi, dupa ce a fost nominalizat de doua ori, miercuri, la editia inaugurala a Golden Collar Awards, gala dedicata cainilor din cinematografia mondiala.

Uggie, nascut in 2002, a fost nominalizat de doua ori la categoria "cel mai bun caine dintr-un film", pentru evolutiile sale din "Apa pentru elefanti/ Waters for Elephants" (cu Reese Witherspoon si Robert Pattinson) si din "The Artist", filmul francez care este considerat unul dintre marii favoriti in cursa pentru premiile Oscar, ce vor fi decernate in februarie, la Hollywood.

Uggie se va afla in competitie cu alti trei caini - Cosmo ("Beginners"), Denver ("50/50") si Hummer ("Young Adult") - pentru obtinerea statuetei hollywoodiene, care are forma unui os.

Lista cu numele cainilor nominalizati pentru editia inaugurala a galei Golden Collar Awards, organizata de revista Dog News Daily, a fost prezentata la Egyptian Theatre chiar de Uggie si de una dintre actritele din "The Artist", Penelope Ann Miller.
 

La gala Golden Collar Awards, care va avea loc pe 13 februarie, la Los Angeles, vor fi acordate premii si la categoriile "cel mai bun caine dintr-un film strain" si "cel mai bun caine dintr-un serial de televiziune".

 

Uggie, un terrier Jack Russell, a fost salvat si adoptat de un dresor dupa ce a fost abandonat de primii sai doi stapani pentru ca era prea salbatic. El a castigat deja o mentiune speciala la premiile Lumiere 2012, dar si premiul Palme Dog la Festivalul de Film de la Cannes din 2011. MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO