Uite ce face Monica Dascalu atunci cand nu prezinta Stirile la ProTV

Uite ce face Monica Dascalu atunci cand nu prezinta Stirile la ProTV
Citeste mai mult despre: Monica Dascalu, World of Warcraft,
Data publicarii: 24 Februarie 2013
Data actualizare: 24 Februarie 2013
Monica Dascalu este Preoteasa in lumea World of Warcraft.

Prezentatoarea emisiunii "Weekend cu Monica Dascalu" la ProTV International sambata si duminica de la ora 17:30 si a stirilor ProTV de la ora 17:00 si-a descoperit o pasiune… virtuala. 

Monica Dascalu a ales ca atunci cand vrea sa se deconecteze sa intre intr-o alta lume, una fantastica: cea a jocurilor pe calculator. 

Asa ca telespectatorii ei de la ProTV si ProTV International pot face un exercitiu de imaginatie pentru a o vedea in postura de… preoteasa!

"Recunosc ca a fi preoteasa in World of Warcraft este o misiune destul de interesanta. Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc daca vreau sa fiu asta sau druid :). Dar am ales  personajul care imi permite sa vindec mai mult si astfel am construit-o pe  Monique. Nu a fost usor sa inteleg ca trebuie sa lupt mult ( si sa omor multe creaturi) pana sa incep sa ma dezvolt si sa pot da un "damage" mare", spune Monica, familiarizata acum nu numai cu strategia, dar si cu limbajul virtual, adaugand insa ca mai are ceva de jucat si descoperit pana sa ajunga intr-o liga…"profesionista". 

"Visul oricarui jucator de World of Warcraft este sa ajunga intr-o guilda mare  si sa lupte alaturi de cei mai puternici, dar mai e mult pana acolo:), mai ales ca timpul din povestea fantastica e masurat altfel, prin multa experienta si  multe batalii castigate",  incheie vedeta.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies