Uite cum canta cel mai tanar baterist profesionist din lume! VIDEO

Uite cum canta cel mai tanar baterist profesionist din lume! VIDEO
Citeste mai mult despre: Guinness Book, baterist, emisiuni, record,
Data publicarii: 13 Iulie 2011
Data actualizare: 13 Iulie 2011
Julian Pavone are sapte ani, traieste in afara orasului Detroit, si a intrat in Guiness Book drept cel mai tanar baterist din lume. El a mostenit talentul de la tatal lui, care sustine ca experienta lui Julian ca percutionist dateaza inca dinainte sa se nasca.

Julian Pavone a fost certificate de Guiness pe 21 martie 2010, cand avea 5 ani, 10 luni si trei zile zile.
Regulile celor de la Guinnes, cu sediul la Londra, spun ca un baterist trebuie sa cante pe cel putin un album si sa fie platit pentru asta. Bateristul mai trebuie sa sustina, pe parcursul a cinci ani cel putin 20 de concerte cu o durata de 45 de minute fiecare.

Tatal lui Julian, de asemenea baterist, Bernie Pavone, spune ca experienta lui Julian ca percutionist a inceput inca de cand se afla in pantecele mamei sale.

“Eu am cantat pe pantecele sotiei mele tot timpul cat a fost gravida cu Julian”, il citeaza cei de la Guiness pe tatal copilului fenomen.

Julian a aparut in aproximativ 150 de emisiuni TV, printre care si "The Oprah Winfrey Show", "Good Morning America", "Martha Stewart", "The Maury Show", "Inside Edition" si "FOX News Dayside".

Detinatorul dinaintea lui Julian al recordului a fost Tiger Onitsuka din Japonia, care a fost recunoscut drept cel mai tanar baterist profesionist din lume pe cand avea 9 ani si 9 luni.
 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies