Ultima fotografie cu Sean Connery în viață. Cum arăta îndrăgitul actor

Ultima fotografie cu Sean Connery în viață. Cum arăta îndrăgitul actor
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 02 Noiembrie 2020
Data actualizare: 02 Noiembrie 2020
Sean Connery s-a retras de la Hollywood în 2006 și de atunci și-a trăit viața discret, departe de ochii curioșilor, în vila sa din Bahamas. Cei care i-au fost alături până în ultima zi din viață au fost soția Micheline Roquebrune și fiul său, Jason Connery. 

Primul actor care l-a interpretat pe James Bond a murit sâmbătă, 31 octombrie, după mai multe luni de suferință. Actorul nu mai putea vorbi și se deplasa greu. 

“Suferea de demenţă, iar acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa.Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. (…) Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Era ceea ce-şi dorea!”, a declarat Micheline Roquebrune, femeia cu care Sean era căsătorit de 45 de ani.

Printre cei care i-au fost alături în tot acest timp se numără și fiul actorului, Jason Connery, și logodnica acestuia, Fiona Upton. Pe Internet circulă o fotografie, ultima de altfel cu acesta în viață, potrivit Mirror. Poza este făcuta la aniversarea actorului din august 2019, atunci când Sean Connery a împlinit 89 de ani. În imagine, legendarul actor apare zâmbind alături de fiul său și partenera acestuia, Fiona. Vezi aici ultima imagine cu Sean Connery. 

Ce spune Jason despre pierderea tatălui său

“Este o pierdere pentru oamenii din întreaga lume”, a declarat Jason pentru BBC. Fiul regretatului actor a mai spus că are nevoie de timp pentru a putea trece peste această pierdere. Acesta a anunțat că tatăl său va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii private, iar după ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit va urma și un memorial. 

Sean Connery l-a jucat pe James Bond între anii 1962-1971. În palmaresul său actoricesc intră un Oscar, două premii BAFTA și trei Globuri de Aur. În anul 2000, actorul a fost răsplătit de Regina Elisabeta a II-a cu titlul de Cavaler.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicală!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies