Ultima nebunie a fetei dragon. Ce și-a făcut după ce a fost oarbă 3 săptămâni pentru că și-a tatuat albul ochilor

Ultima nebunie a fetei dragon. Ce și-a făcut după ce a fost oarbă 3 săptămâni pentru că și-a tatuat albul ochilor
Citeste mai mult despre: Amber Luke, fata dragon, modele tatuate,
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Iulie 2020
Data actualizare: 25 Decembrie 2020
Amber Luke este o tânără de 25 de ani care a ajuns celebră în întreaga lume după ce obsesia ei cu tatuajele a transformat-o în “femeia dragon”. Așa este cunoscută în mediul oline.


Deși și-a acoperit aproape tot corpul cu tatuaje, inclusiv albul ochilor, pe care și l-a făcut albastru, și-a pus silicoane, fillere în obraji și și-a mărit buzele, acum australianca se mândrește cu o nouă “nebunie”. Aceasta și-a făcut un piercing uriaș în ureche, de care și-a prins un cercel de 32 mm.

Anul trecut Amber Luke a trecut prin cea mai periculoasă și dureroasă operație. Tânăra, care are peste 200 de tatuaje pe corp, și-a injectat cerneală albastră în albul ochilor, printr-o procedură extrem de dureroasă, care nu a fost executată cum trebuie. Drept urmare, a fost oarbă timp de trei săptămâni. 

“Am simțit ca și cum mi-ar fi fost sparte cioburi fix în ochi. Procedura trebuia repetată de 4 ori pentru fiecare ochi, a fost de-a dreptul brutal. Din păcate, cel care mi-a făcut tatuajul a pătruns prea adânc în ochi. Dacă procedura e făcută corect, nu orbești deoc. Eu am fost oarbă timp de trei săptămâni”, a mărturisit tânără într-un documentar.

Pentru că imaginile postate de ea erau “prea mult” pentru Instagram, acesteia i-a fost șters contul, când strânsese peste 200.000 de followeri. Avea însă un cont de rezervă, însă nu cu atât de mulți fani.

Amber Luke nu este însă singura influencerita în materie de tatuaje. 

Mara Inkperial este o nemțoaică sexy care câștigă o mulțime de bani postând imagini sexy cu corpul ei tatuat pe site-ul pentru adulți OnlyFans. Fiecare abonat trebuie să plătească 10 dolari ca să vadă conținutul.

Jill Hardener, din Berlin, este o alta tânără sexy care câștiga bani de pe urmă look-ului său excentric, postând imagini provocatoare online.

Nadine Anderson este o tânără britanică în vârstă de 23 de ani și-a șocat familia și prietenii după ce s-a tatuat 90 la sută din corp.

Nadine și-a făcut primul tatuaj la 18 ani, iar de atunci nu s-a mai oprit. Mulți însă nu îi înțeleg tatuajele… haotice. Tânăra are întregi zone din corp acoperite cu cerneală neagră. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies