Ultima trasnaie tehnologica in materie de turism! Esti tentat sa o experimentezi?

Ultima trasnaie tehnologica in materie de turism! Esti tentat sa o experimentezi?
Citeste mai mult despre: tehnologie, e-mail, telefon,
Data: 10 Iulie 2011
Cum ar fi ca intr-o vacanta sa nu ai la indemna un laptop cu acces la internet si nici macar un telefon pentru a comunica cu cei ramasi la serviciu? Pare iesit din comun, insa ultima noutate oferita de hotelieri este "detoxifierea digitala". Asa ca, atunci cand te cazezi, lasi in urma orice gadget la intrare.

Cea mai noua oferta a hotelierilor americani sunt sejururile destinate celor care nu pot trai fara... tehnologie, scriu cei de la The Wall Street Journal. Practic, daca accepti o astfel de vacanta nu vei mai avea acces la e-mail si nici nu vei putea suna acasa. In plus, vei participa la cursuri de recreere, de reducere a stresului, la expeditii pe munte si vei avea parte de tratamente spa. Insa, intrarea intr-un astfel de program, se face tot prin internet.

Daca vei cumpara o astfel de vacanta printr-un serviciu oferit de retelele sociale, ai discount de 15% din pretul ei. Iar cei care pot intra intr-un astfel de program de detoxifiere este unul destul de mare, 79% din americanii care merg in vacante nu renunta sa-si verifice tableta sau telefonul.

In plus, jumatate folosesc tehnologia pentru a tine legatura cu cei de la serviciu Cum functioneaza serviciul In ceea ce priveste pretul, costul unei astfel de vacante este destul de piperat, 349 de dolari pe noapte la un hotel de patru stele.

Intra pe www.incont.ro ca sa citesti detalii!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO