Ultimele ore din viaţa lui Kobe Bryant şi a fiicei sale Gianna. Ce au făcut înainte de tragedie

Ultimele ore din viaţa lui Kobe Bryant şi a fiicei sale Gianna. Ce au făcut înainte de tragedie
Kobe Bryant intuia o carieră impresionantă în baschet pentru fiica lui, Gianna. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Ianuarie 2020
Continuă să apară informaţii despre tragedia care a lovit familia lui Kobe Bryant. Fostul mare baschetbalist a decedat împreună cu fiica sa de 13 ani, în urma unui accident de elicopter fără supravieţuitori.

Nouă persoane și-au pierdut viața în tragedia de duminică. Tristul eveniment s-a produs în jurul orei 9.45, atunci când aparatul de zbor a emis ultimul semnal radar, ciocnindu-se apoi violent de o colină din apropierea oraşului Los Angeles. 

Astfel, Kobe şi Gianna n-au mai ajuns la competiţia de baschet a tinerei adolescente, care făcea parte dintr-o echipă de fete pregătite chiar de tatăl său. Din câte se pare, weekendul trecut fusese unul destinat de cei doi aproape în totalitate baschetului.

Citește și: Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată


Dovada a venit de la fosta soţie a lui Shaquille O'Neal, o altă legendă a baschetului de peste Ocean. Shaunie a postat pe Instagram o fotografie în care fiica sa, Me'arah (la rândul ei baschetbalistă), era privită din tribune de Kobe şi Gianna, la o partidă disputată sâmbătă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G.O.O.D (@g.o.o.d___vibez) on

Extrem de relaxaţi, aceştia din urmă n-aveau de unde să ştie că era ultimul meci de baschet pe care aveau ocazia să-l urmărească.

A doua zi, duminică, Kobe şi Gianna s-au trezit mai devreme decât de obicei, asta pentru că au ţinut neapărat să treacă pe la biserică înainte de a se urca în „elicopterul morţii”. 

Detaliul a fost dezvăluit presei americane de părintele Steve Sallot de la Catedrala Catolică din Newport Beach. „Au ajuns acolo înainte de prima slujbă a zilei. Au plecat la 10 minute după ora 7.00”, a precizat preotul.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Damian Anghel, actor de succes și campion la baschet

FULLSCREEN
Ultimele ore din viaţa lui Kobe Bryant şi a fiicei sale Gianna. Ce au făcut înainte de tragedie
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO