Ultimul episod din ”Viața bate vlogul”: ”Iubirea n-ar mai trebui să fie un subiect tabu”

Ultimul episod din Viața bate vlogul : Iubirea n-ar mai trebui să fie un subiect tabu
Citeste mai mult despre: viata bate vlogul, ultimul episod,
Data publicarii: 03 Februarie 2019
Data actualizare: 04 Februarie 2019
”Viața bate vlogul”, serialul marca protvplus.ro, a ajuns la final, iar în ultimul episod cei opt vloggeri comentează, din propria perspectivă, poveștile de viață ale prietenilor lor. 

Pe parcursul serialului ”Viața bate vlogul”, opt dintre cei mai populari vloggeri din România, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu,  au dezvăluit dramele care le-au marcat adolescența, dar și modul în care au reușit să le depășească și  să devină persoanele de succes care au sunt acum.


 

Citește și: Premiera serialului Viața bate vlogul: ”Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și părinți”

Astfel, în cel de-al doilea episod al serialului marca protvplus.ro, Emil Rengle a vorbit despre sinuoasa sa călătorie spre asumarea faptului că este bisexual. Acum, Maria Zvinca are propria sa concluzia despre această poveste: ”La povestea ta, mi-au dat lacrimile. Sunt din ce în ce mai mulți tineri care trec prin asta, iubirea n-ar mai trebui să fie un subiect tabu. Tu ești un exemplu, prin tot ceea ce faci, că iubirea trebuie împărtășită, că nu trebuie ținută ascunsă, că nu trebuie să-ți fie rușine cu iubirea ta. Nu există zi în care să ne vedem și tu să nu vorbești despre iubire și cum iubirea schimbă oameni”. 

Emil Rengle comentează, la rândul lui, dezvăluirea Mariei Zvinca, despre avortul pe care aceasta l-a suferit la 16 ani: ”Eu am fost contra avortului și, fără să-mi dau seama, am judecat fetele care făceau avort pentru că, fiind bărbat, nu m-am gândit niciodată ce înseamnă asta, ce înseamnă să rămâi însărcinată la 16 ani. Mi-e greu să vorbesc, pentru că îmi dau seama cât am fost de ignorant. Însă după ce ți-am ascultat ție povestea, am realizat că viața nu e perfecta, nu a fost făcută să fie perfectă, nu este doar cu bune, este cu foarte multe rele și că trebuie să învățăm să trăim cu aceste experiențe rele. Și, pentru toate astea, îți mulțumesc”. 

Urmăriți toate cele 12 episoade ale serialului ”Viața bate vlogul” pe site-ul www.protvplus.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies