Uluitoarea viață de lux a ”regelui exceselor” Kim Jong Un

Uluitoarea viață de lux a  regelui exceselor  Kim Jong Un
Foto: Profimediaimages.ro
Citeste mai mult despre: Kim Jong Un, viata de lux,
Data: 26 Aprilie 2020
Palate, avioane private, propriile terenuri de golf, mașini scumpe... liderul nord-coreean Kim Jong Un se răsfață în fel și chip, în timp ce majoritatea populației din țara sa se zbate să supraviețuiască.

La ora actuală, ziarele occidentale consemnează faptul că dictatorul Kim Jong Un este ori ”mort ori într-o stare vegatativă”, după ce a suferit o intervenție nereușită pe cord. Una dintre cele mai controversate figuri ale acestor timpuri, Kim Jong Un nu și-a refuzat până la această vârstă (35 de ani) absolut nicio plăcere. Iată doar unele dintre extravaganțele acestuia.

Citește și

Citește și: Viața secretă a celei mai temute femei din Coreea de Nord!

  • Kim cheltuiește zeci de mii de dolari pe alcool de import. În 2016, liderul a dat 33.000 de dolari pe tării americane, acesta având o pasiune pentru Hennessy, al cărei cea mai scumpă sticlă poate costa 2.145 dolari.
  • Automobilul de lux, marca Mercedes Benz, rezervat pentru vizitele de stat, este blindat și valorează 1,7 milioane de dolari datorită tehnologiei de protecție cu care este echipat.  

Pe lângă 17 palate și propria lui insulă, dictatorul are propriul său avion privat, numit Air Force Un - o referință intențională la aeronava prezidențială a Statelor Unite, Air Force One. 

  • Ca un pasionat adevărat de golf, acesta deține terenuri de golf, al căror construcție costă, în medie, 3 milioane de dolari, plus întreținerea lor - 500.000 de dolari pe an. 

De asemenea, acesta iubește caii și cursele de cai, motiv pentru care 20% din bugetul de stat se duce pe achiziționarea și întreținerea, în condiții de lux, a animalelor.  

  • Kim nu se uită la bani când e vorba de mâncare. Este cunoscut faptul că acesta comandă carne de porc din Danemarca, caviar din Iran, pepene galben din China și vită Kobe din Japonia. Acesta a reușit să cheltuie aproape 1 milion de dolari doar pe cafea braziliană în 2016. 

Fumător convins, acesta preferă țigările de designer, precum cele semnate Yves Saint Laurent, care costă 44 dolari pachetul, iar portțigaretul de piele naturală care le însoțește, încă 165 dolari. 

  • Are un iaht privat de lux, pe care prietenul lui, fostul baschetabist Dennis Rodman, l-a descris drept o ”combinație între un feribot și un vapor Disney”. Iahtul, numit Princess, are interior Fendi și valorează 8 milioane de dolari. 

La ordinul său, a fost înființat un Institut de Longevitate, în care 130 de medici încearcă să-l țină în stare bună, prevenind problemele provocate de diabet, obezitate și alte afecțiuni de care suferă. 

  • Kim Jong Un are propria ”Brigadă de plăceri”, un grup secret de tinere alese pe sprânceană care sunt obligate să întrețină relații intime cu acesta. Se pare că, în 2015, Kim a cumpărat pentru acestea, dar și pentru soțiile și amantele elitei sale, lenjerie intimă în valoare de 3,5 milioane de dolari. 

Liderul nord-coreean are propriul cinematograf de lux, cu 1000 de locuri, și o colecție impresionantă de filme. 

  • Este pasionat de ceasuri de mână, deținând o colecție în valoare de 8,2 milioane de dolari. De asemnenea, ca un adevărat ”rege al exceselor”, conform revistei TIME, deține 36 de piane de lux, fiecare valorând aproximativ 64.500 de dolari. 

Foto: Profimediaimages.ro

Secretul lui Radu Palaniță, câştigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

FULLSCREEN
Uluitoarea viață de lux a ”regelui exceselor” Kim Jong Un
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies