Umilință maximă pentru Will Smith! Fostul amant al soției sale pregătește o carte cu picanterii despre relația cu Jada

Umilință maximă pentru Will Smith! Fostul amant al soției sale pregătește o carte cu picanterii despre relația cu Jada
Citeste mai mult despre: Jada Smith, August Alsina, Will Smith,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 06 Aprilie 2022
După scandalul de la Premiile Oscar, Will Smith urmează să primească și el o “lovitură”. Una chiar mai umilitoare decât cea pe care i-a dat-o el lui Chris Rock. Fostul amant al soției sale, artistul August Alsina, urmează să scrie o carte în care va face publice toate picanteriile relației lui cu Jada.

August Alsina, care este cu 21 de ani mai tânăr decât Jada Smith, a făcut public faptul că a avut o “încurcătură” cu soția lui Will Smith, cu “binecuvântarea” actorului. Deși inițial a negat, până la urma Jada s-a văzut nevoită să recunoască spusele tânărului artist.

Alsyna vrea să profite de pe urma scandalului în care e implicată familia lui Will Smith, iar o sursă apropiată acestuia spune că urmează să semneze un contract pentru a scrie o carte. Nu orice carte, ci despre relația lui cu Jada Smith.

Sursa foto: GETTY IMAGES

“August se pregătește să semneze un contract super bine plătit pentru a scrie o carte despre aventura sa amoroasă cu Jada. El mereu a insistat că Will i-a dat permisiunea să se culce cu soția lui. August va da detalii specifice despre relația lor, despre cum locuia în casele actorului când el era plecat la filmări. Sunt mai multe edituri interesate, iar August așteaptă cea mai bună ofertă. Mulți oameni sunt fascinati de povestea asta, iar el de abia așteaptă să o spună”, a spus sursa pentru The Sun.

În 2020, August Alsina a mărturisit că avut o relație cu Jada Smith timp de mai mulți ani, cu acordul soțului ei. Diferența de vârstă dintre Jada și fostul ei amant este de 21 de ani.

“Am stat la o discuție cu Will Smith, care mi-a spus că mariajul lor s-a transformat într-un fel de parteneriat pe viață și mi-a dat binecuvântarea”, a spus atunci cântărețul, care a declarat că a iubit-o cu adevărat pe Jada.

Potrivit Page Six, Jada și August s-au întâlnit prin intermediul fiului ei, în 2015. Aceștia au petrecut o vacanță împreună în Hawaii în acel an, iar în 2017 au fost împreună la premiile BET Awards.  

După ce inițial a negat vehement că relația ar fi avut loc, soția lui Will Smith a revenit și a făcut lumină în acest caz: relația a existat, dar atunci nu mai era cu Will Smith.

„Ne-am despărțit. Decisesem să mergem pe drumuri diferite, pentru o bucată de vreme”, a dezvăluit Jada Pinkett Smith în carul emisiunii Red Table Talk, pe care o moderează. Invitat a fost chiar soțul ei, Will Smith, care a confirmat cele spuse de Jada și i-a cerut să detalieze cum s-a apropiat ea de August Alsina.

„Totul a început că el avea nevoie de ceva ajutor, eu dorind să-l ajut cu sănătatea lui, cu sănătatea să mintală”, a spus Jada Smith.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!