Umorul romanesc a fost urmarit aseara de milioane de telespectatori!

Umorul romanesc a fost urmarit aseara de milioane de telespectatori!
Data publicarii: 23 Septembrie 2016
Data actualizare: 23 Septembrie 2016
Aseara, telespectatorii au putut urmari noi episoade din Las Fierbinti si Atletico Textila. intamplarile din Las Fierbinti si peripetiile celei mai amuzante echipe de fotbal din Romania au pozitionat umorul 100% romanesc pe prima pozitie in clasamentul audientelor! 

In Las Fierbinti, aventurile pricinuite de matusa primarului Vasile, Lia, au continuat. Robi nu a scapat de frenezia culorii verzi din localitate, sfarsind pictat precum Fiona, un indragit personaj de animatie. Episodul a fost urmarit cu interes de aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 21:27.

Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 21:05, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. Aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, episodul a obtinut 9.9 puncte de rating si 23.8% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 14.6% share.

Imediat dupa, telespectatorii Pro TV au urmarit peripetiile lui Vladut din Atletico Textila. Dupa o cearta cu Pusa, juniorul a luat hotararea de a pleca de acasa. Fara prea multe optiuni de cazare, acesta a fost salvat de Ahmed care l-a gazduit intr-o superba vila. Fara prea multe banuieli, intreaga echipa de fotbal a dat o petrecere de pomina la piscina cea de taina.

La petrecere au participat aproape 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 21:28 - 22:28. Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 21:28, a reunit peste 1.4 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, peripetiile echipei de fotbal au fost lider de audienta, cu 7.7 puncte de rating si 18.3% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.7 puncte de rating si 16% share.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies