Un acrobat de la circ a regretat imediat momentul cand si-a pus capul in gura unui crocodil

Un acrobat de la circ a regretat imediat momentul cand si-a pus capul in gura unui crocodil
Citeste mai mult despre: crocodil, atac, circ, muscatura,
Data: 18 Ianuarie 2018
Din ce in ce mai multe tari interzic animalele in circuri. Din cultura vestica am invatat sa apreciem frumusetea acestor creaturi, in loc sa le punem custi si astfel sa le provocam stres. 

Din pacate, folosirea animalelor salbatice in circuri nu este interzisa in SUA si Anglia, dar exista multe conditii pentru a proteja bunastarea acestor creaturi. 

O alta tara unde animalele salbatice sunt folosite pentru atragerea turistilor este Vietnam. De la tigri, la elefanti, ajungand la crocodili, multe tari din Asia inca au impresia ca este ok sa forteze aceste animale salbatice sa performeze in diverse spectacole organizate de ei. 

Cu toate acestea, un dresor, sigur, a regretat decizia de a face parte din echipa circului. 

Filmuletul care a ajuns viral, a surprins momentul cand un acrobat de la circ si-a pus capul in gura unui crocodil "dresat", acesta fiind un moment de divertisment. 

Totul a mers extrem de gresit, in momentul in care uriasa reptila si-a inchis gura, strangandu-i capul antrenorului. 

Iata aici imaginile socante.

 

Antrenorul a reusit sa scape din gura crocodilului, insa a fost lasat plin de sange si cu multe rani pe fata. 

Acest truc este comun printre cei care performeaza cu crocodilii. Acestia pot fi antrenati sa isi tina gura larg deschisa pentru o perioada lunga de timp si sa o inchida imediat cand sunt atinsi pe limba. 

Nu a fost prima oara cand ceva de acest gen a mers gresit. 

Iata cele 19 tari care au interzis folosirea animalelor salbatice in circ: Austria, Bolivia, Bosnia si Hertegovina, Columbia, Costa Rica, Cipru, Croatia, El Salvador, Grecia, Israel, Malta, Mexic, Olanda, Paraguay, Peru, Romania, Singapore, Slovacia si Slovenia. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO