Un activist si-a dat foc pentru a protesta impotriva incalzirii globale

Un activist si-a dat foc pentru a protesta impotriva incalzirii globale
Citeste mai mult despre: incalzirea globala, protest, sinucidere,
Data publicarii: 16 Aprilie 2018
Data actualizare: 16 Aprilie 2018
Un barbat si-a luat viata pentru a trasmite un mesaj prin care sa arate ca incalzirea globala exista si sa arate potentialele daune pentru umanitate.   
Sunt diferite moduri care pot ajuta la oprirea distrugerii planetei prin incalzirea globala. 
 
Din pacate, un activist s-a sinucis dupa ce si-a dat foc in New York's Prospect Park, Brooklyn in semn de protest impotriva distrugerii planetei. 
 
David Buckes si-a lasat in urma corpul ars si un mesaj sinucigas prin care explica ca si-a dat foc folosind combustibil fosil pentru a reflecta cum omenirea se ucide singura, conform politiei. 
 
Buckel care a fost un avocat pionier pentru drepturile homosexualilor si transsexualilor a scris:"Poluarea ne distruge planeta care se deplaseaza in aer, sol, apa si vreme. Majoritatea oamenilor de pe planeta respira acum aer obtinut din combustibil fosil nesanatos si foarte multi mor de tineri. Moartea mea cauzata de combustibilul fosil reflecta ceea ce ne facem singuri. Scopurile onorabile in viata ivita scopurile onorabile in moarte."
 
Barbatul a trimis mesajul sinucigas la mai multe numere din agentii media, precum si la "The New York Times."
 
Buckel a fost avocatul principal al cazului unde politia din Nebraska a esuat sa il protejeze pe Brandon Teena, un adolescent transsexual care a fost abuzat, violat si mai tarziu omorat. 
 
Povestea lui Teena a fost subiectul filmului Boy's Don't Cry din 1999, in care Hilary Swank a castigat premiul Academy. 
 
Totodata, Buckel a lucrat pentru Lambada Legal, care luptau pentru drepturile LGBT. Camilla Taylor l-a descris pe Buckes ca fiind un "vizionar legal".

alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies