Un actor din Avengers, umilit de fosta soție cu poze indecente. „E obsedată”

Un actor din Avengers, umilit de fosta soție cu poze indecente. E obsedată
Avengers: Endgame, un succes de box-office. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Avengers, Jeremy Renner, poze indecente, sex,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Octombrie 2019
Data actualizare: 16 Aprilie 2020
Jeremy Renner, pe care vi-l amintiți datorită personajului Clint Barton (Hawkeye) din seria Avengers, are mari probleme cu fosta soție.

Jeremy Renner, care a divorțat de soția lui în decembrie 2014, după nici un an de mariaj, a catalogat-o pe aceasta drept obsedată de sex. Sonni Pacheco, un fotomodel canadian de 28 de ani, l-a amenințat pe actor cu publicarea unor fotografii cu el în pielea goală.

Până la urmă, acele fotografii au ajuns la persoana care evaluează dosarul de custodie a fiicei lor, scrie TMZ.

Tot scandalul dintre cei doi a început la scurt timp după divorț, când Sonni Pacheco a depus cerere pentru obținera custodiei unice asupra fiicei lor Ava. Actorul nu a fost de acord, considerând că fosta lui soție nu e un bun exemplu pentru fetița de 6 ani.

Jeremy Renner, fosta lui soție și fiica lor. FOTO: Profimediaimages.ro

În documentele depuse la tribunal de Renner se arată că fosta sa parteneră de viață este obsedată de viața lui sexuală și a celor din anturajul lui. 

Printre cei „vânați” se numără și dădaca fiicei lor, pe care a spionat-o în mediul online. Conform sursei citate, Sonni a descărcat fotografii hot cu dădaca și le-a trimis avocatului ei și comisiei de evaluare a custodiei. 

Jeremy Renner, avere de 50 de milioane de dolari

Actorul Jeremy Renner (48 de ani) a avut o apariție de Oscar în 2009 în pelicula The Hurt Locker. Filmul, regizat de Kathryn Bigelow, a ieșit învingător din confruntarea cu Avatar, filmul de 2,7 miliarde de dolari al lui James Cameron.

Însă, Jeremy Renner este mai cunoscut din seria Avengers, care i-a adus cele mai mari încasări din carieră. În prezent, actorul are o avere estimată la 50 de milioane de dolari.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/wall.alphacoders.com


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!