Un american are o relație intimă cu mașina lui. Bărbatul a dat detalii într-un documentar despre obiectofilie

Un american are o relație intimă cu mașina lui. Bărbatul a dat detalii într-un documentar despre obiectofilie
Citeste mai mult despre: obiectofilie, relatii ciudate,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 09 Iunie 2022
Data actualizare: 09 Iunie 2022
Mare ți-e grădina, Doamne, și mulți obiectofili încap în ea! După ce am cunoscut-o pe Sarah Rodo, o tânără din Germania, care se află într-o relație cu un avion, acum facem cunoștință cu Nathaniel, un american care se “iubește” de ani buni cu autoturismul său. 

Într-un documentar despre obiectofilie (n.red formă de atracție sexuală sau romantică axată pe anumite obiecte neînsuflețite), Nathaniel a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de autoturismul său, un Chevrolet Monte Carlo. 

Lui Nathaniel i “s-au aprins călcâiele” în 2005 când a văzut autoturismul la un dealer auto. De atunci cei doi sunt de nedespărțit. 

Bărbatul din Arkansas și-a și botezat partenerul. Chase este de un roșu aprins și are ca an de fabricație 1998. 

Nathaniel a dat și detalii picante despre relația lui cu Chase. Americanul spune că are o viață sexuală incredibilă și că are chiar și o poziție preferată. 

Bărbatul a ținut mult timp secretă relația sa cu Chase, apoi a dezvăluit-o prietenilor, familiei și lumii întregi, într-un documentar despre obiectofilie, difuzat de TLC, potrivit The Sun

“Am o relație serioasă cu mașina mea. A fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune instantanee. Nu știu de ce simt așa, știu doar că îl iubesc pe Chase. Întotdeauna ne simțim bine împreună. Avem momentele noastre în care lucrurile se încing...”, spune Nathaniel potrivit sursei menționate mai sus. 

"Cred că motivul pentru care nu le spun multor oameni este că nu știu ce reacție voi primi de la ei. Întotdeauna mă gândesc la acel dezgust pe care unele persoane l-ar putea avea. (…) Aș fi îngrijorat și că aș putea avea probleme la muncă”, a adăugat Nathanie. 

În documentar, americanul este filmat în timp ce mângâie mașina, stă sub ea sau îi sărută capota. 

El a povestit că început să fie atras sexual de mașini încă din adolescență, însă nu simțit dragoste adevărată până nu l-a întâlnit pe Chase. 

"Sunt foarte supărat atunci când e lovit sau zgâriat. Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Chase, mi s-ar opri inima. (...) O să-l iubesc până la moarte. Nu l-aș schimba pentru nimic în lume", a conchis americanul.

Fotografii: capturi TLC
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!