Un baietel a rugat-o pe mama lui sa il lase sa moara. Motivul pentru care a facut acest lucru i-a emotionat pe toti

Un baietel a rugat-o pe mama lui sa il lase sa moara. Motivul pentru care a facut acest lucru i-a emotionat pe toti
Citeste mai mult despre: un baietel, mama, motivul,
Data publicarii: 12 Iulie 2015
Data actualizare: 12 Iulie 2015
Zhou Lu si fiul ei, Chen Xiaotian, formau o familie fericita, dar la varsta de cinci ani, o tragedie s-a abatut asupra lor.

Medicii l-au diagnosticat pe micutul Chen cu o tumoare maligna la creier, iar de atunci viata parea ca s-a sfarsit pentru ei. Vestea a venit ca o lovitura dura din partea vietii pentru mama micutului, iar la numai cateva luni, aceasta a fost si ea diagnosticata cu o boala la rinichi.

In vreme ce imparteau acelasi pat de spital, mama lui facea dializa, iar starea de sanatate a lui Chen s-a inrautatit si pe parcurs a ramas orb. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru Chen, dar viata lui Zhou s-a schimbat cu un rinichi nou, care era singura si sansa de salvare.

Vezi aici mai multe imagini!

Cand micutul a auzit acest lucru, acesta s-a dovedit extrem de curajos si i-a spus mamei sale ca vrea sa ii salveze viata. Femeia nici nu a vrut sa se gandeasca la aceasta solutie prima data, dar mai apoi si-a dat seama ca fiul ei, care nu mai avea nicio sansa de salvare, putea sa traiasca in continuare prin ea.

Chen a mai salvat inca doua vieti pe langa cea a mamei lui. Celalalt rinichi al lui a fost donat unei fete de 21 de ani, iar ficatul a fost transplantat la un barbat de 27 de ani.

Respect pentru micutul Chen!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies