Un băiețel de doi ani a cucerit netul! Clipul în care cântă o piesă celebră a adunat peste 95 de milioane de vizualizări

Un băiețel de doi ani a cucerit netul! Clipul în care cântă o piesă celebră a adunat peste 95 de milioane de vizualizări
Citeste mai mult despre: video viral, Tarkan, viral TikTok,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 August 2022
Data actualizare: 22 Decembrie 2022
Ayaz are doi anișori și este o mică vedetă pe TikTok! Băiețelul i-a cucerit pe internauți după ce mama sa a postat un clip în care cântă alături de micuț celebra piesă “Kiss Kiss” a lui Tarkan. 

Băiețelul o acompaniază pe mama sa la o chitară de jucărie și fredonează alături de ea versurile. 

Puștiul adorabil nu uită să ofere și un pupic la final întocmai ca artistul din Turcia. Filmulețul postat de mama lui Ayaz pe Tik Tok a adunat aproape 8 milioane de aprecieri și peste 95 de milioane de vizualizări. 

@eebruu____

Ich liebe es mit ihm zu singen ????

♬ Originalton - eebruu__

Internauții din toată lumea, inclusiv din România, au fost pur și simplu topiți și au lăsat sute de comentarii pentru Ayaz. “Îmi vine să-l mănânc! Este cel mai frumos băiețel! Scumpete!”, “Sfârșitul face tot cântecul!”, “Dulce rău și o mamă de milioane”, “În ce fel se uită la mami, așteptându-i reacția!”, “”, “Drăgălașul de el”, “Frumoasă mamă, frumos fiu!”, “Doamne, ce copil dulce!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauții români. 

Mama lui Ayaz este influencer și are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare. Ebru Demir are peste 450.000 de fani pe Instagram, iar pe TikTok o urmăresc peste 639.000 de internauți. Micuțul Ayaz este vedetă în mai multe clipuri postate de mama sa pe TikTok.

Fotografii: Instagram Ebru Demir/ TikTok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!