Un băiețel i-a povestit mamei lui cum a murit în viața lui anterioară. Femeia, șocată de detaliile primite

Un băiețel i-a povestit mamei lui cum a murit în viața lui anterioară. Femeia, șocată de detaliile primite
Data publicarii: 01 Octombrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
O femeie și-a filmat băiețelul, fără ca el să știe, în momentul în care îi povestea cum a murit el într-o viață anterioară, înainte de a fi fiul ei. 

Copiii spun, de multe ori, lucruri care te șochează-te de-a dreptul. Dar cum reacționezi când acesta îți spune că are amintiri dintr-o viață anterioară? 

Acesta este cazul unui mame care, în timp ce era cu fiul în mașină, acesta a început să-i povestească cum a murit el în viața anterioară. Marcată de detalii, femeia a a vrut să împărtășească povestea din mașină și cu urmăritorii săi de pe TikTok.

A vorbit timp de 10 minute despre cum a fost lovit de o mașină când era copil, înainte de a fi copilul meu”, spune aceasta. Videoclipul a fost vizionat de peste 2 milioane de ori și a adunat mii de aprecieri și comentarii.

Mai mulți oameni au susținut că au avut experiențe similare cu copiii lor spunând lucruri înfricosatoare despre viețile lor anterioare.

@ana_mana_pia

This happens a lot ##reincarnation ##kidssaythedarnestthings ##momsoftiktok ##over30

♬ original sound - Anna Banana

O persoană a spus: „Fiul meu mi-a spus că își amintea că mă văzuse din cer. Avea patru ani. Mi-a spus c[ are o soră și un frate în ceruri. Am avut două avorturi spontane”.

Sursa foto: Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies