Un bărbat a aflat că are cancer de pe TikTok. Ce detaliu ciudat au observat internauții

Un bărbat a aflat că are cancer de pe TikTok. Ce detaliu ciudat au observat internauții
Citeste mai mult despre: Aaroh Mankad, cancer tiroidian, TikTok,
Data publicarii: 24 August 2021
Data actualizare: 24 August 2021
În bărbat în vârstă de 22 de ani a aflat de pe TikTok că s-ar putea să aibă cancer, diagnostic care i s-a confirmat după ce a mers la medic.

Aaroh Mankad a dezvăluit că acum își revine după o intervenție chirurgicală după ce internauții i-au văzut un nodul pe gât. Aceștia l-au sfătuit să meargă la un medic să ceară o părere și s-a dovedit că era cancer, iar bărbatul a fost operat, scrie mirror.co.uk. 

"TikTok mi-a spus că aș putea avea cancer. Și se pare că aveau dreptate", a spus tânărul de 22 de ani, din Seattle, care împărtășește sfaturi despre locuri de muncă și tehnologie sub numele de utilizator SeattleTechBro.

„În primele mele două videoclipuri TikTok vorbeam doar despre bugetul meu, iar oamenii mi-au comentat și mi-au spus că tiroida mea arăta puțin mărită și că ar trebui să o verific și s-ar putea să fie cancer”. 

"Tiroida pare puțin umflată, vă rog să o verificați. De obicei este doar o tiroidă mărită, dar uneori este cancer tiroidian", i-a spus unul dintre internauți. Un altul l-a avertizat: „Tiroida pare puțin umflată. S-ar putea să doriți să verificați acest lucru”.

@seattletechbro

so yeah that was a wild experience ##cancer ##tiktok

♬ original sound - Seattle Tech Bro

Cancerul tiroidian este o formă de cancer care afectează glanda tiroidă care se află la baza gâtului. Pe glandă pot apărea mai multe tipuri de creșteri, dar numai 2 din 20 se dovedesc de obicei a fi canceroase.

Sursă foto: TikTok


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!