Un barbat a fost omorat de un urs in timp ce incerca sa isi faca un selfie

Un barbat a fost omorat de un urs in timp ce incerca sa isi faca un selfie
Citeste mai mult despre: atac, barbat atacat, deces, selfie, urs,
Data: 09 Mai 2018
Un barbat din India si-a pierdut viata dupa ce a incercat sa faca un selfie cu un urs. 

Ursul a tarat corpul barbatului, in timp ce oamenii se uitau de la distanta, neputand opri animalul. Victima a fost identificata de politisti. Prabhu Bhatara conducea un grup de oameni acasa de la o nunta, cand s-a oprit langa o padure. 


Sursa: Viral Thread

In acel moment a identificat un urs ranit. In loc sa fuga inapoi in masina, el a decis sa faca un selfie cu animalul, dar instinctul ursului a fost sa il atace. Cei care se aflau in masina cu Bhatara l-au avertizat sa nu incerce sa faca poza cu el, dar el a insitat sa se apropie de animal.

"Bhatara a murit pe loc", a spus padurarul Dhanurjaya Mohapatra autoritatilor locale. "El nu avea nici o sansa impotriva animalului masiv. Martorii au inceput sa tipe, iar o alta persoana a filmat momentul terifiant pe telefon."

In video se vede cum Bhatara se chinuie sa scape, dar ursul l-a atacat violent. La un moment dat, un alt om a incercat sa ii distraga atentia ursului si a aruncat cu pietre in el. Ursul a fost intr-un final tranchilizat dupa ce padurarii au ajuns, iar acum este tratat pentru ranile pe care le are. 


Sursa: Viral Thread

Este al treilea deces in India in ultimul an din acest motiv. In decembrie, un tanar a fost omorat de un elefant dupa ce a incercat sa isi faca un selfie cu el.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO