Un barbat a gasit un portofel si apoi a mers la cumparaturi. Ce s-a intamplat dupa este o adevarata lectie de viata

Un barbat a gasit un portofel si apoi a mers la cumparaturi. Ce s-a intamplat dupa este o adevarata lectie de viata
Citeste mai mult despre: portofel, barbat, cumparaturi, portofel pierdut,
Data publicarii: 27 Iunie 2016
Data actualizare: 27 Iunie 2016
Intr-o societate in care banii dicteaza totul, acest barbat este cu adevarat o raritate. Gestul sau a impresionat peste 12 milioane de oameni. 

Detinatorii canalului de YouTube "DennisCeeTV" au realizat un expeminet social inedit, intitulat "Ce ai face cu un portofel pierdut?".

In imaginile surprinse de camera de filmat, un barbat isi scapa portofelul pe jos, in care se afla 100 de dolari, cartea de identitate si cateva carduri de credit. Ce se intampla imediat dupa acest moment este cu adevarat impresionant. 

In prima parte a materialului video apar imagini cu persoane care il striga pe barbatul in cauza si ii returneaza portofelul. Apoi toata atentia este indreptata catre un tanar cu piciorul amputat. Acesta gaseste portofelul, il ridica si ii verifica continutul, dupa care isi continua linistit cumparaturile. Curiozitatea i-a impins pe initiatorii experimentului social sa il urmareasca pe barbat pentru a vedea ce se intampla de fapt cu portofelul gasit. 

Dupa ce paraseste mall, barbatul scoate portofelul gasit si priveste atent ceva din interiorul lui. Apoi, tanarul porneste la drum. Dupa cativa metri, cei care au pus la cale experimentul social realizeaza ca barbatul se indreapta spre casa posesorului portofelului. Ce a urmat apoi este o adevarata lectie de viata si o dovada de onestitate.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies