Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare după ce a aflat un detaliu despre partenera sa

Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare după ce a aflat un detaliu despre partenera sa
Citeste mai mult despre: arest la domiciliu, barbat inselat,
Data publicarii: 02 Martie 2023
Data actualizare: 02 Martie 2023
Un bărbat de 41 de ani din Italia, arestat la domiciliu, a cerut instanței de judecată să fie transferat la închisoare după ce a aflat că partenera cu care locuia îl înșală.

Conform Torino Today, bărbatul din Cafasse, Torino, fusese condamnat definitiv pentru o serie de furturi și mai avea de ispășit din pedeapsă încă 6 luni, fiind arestat la domiciliu. Însă, o confesiune făcută de partenera sa l-a făcut pe bărbat să ceara instanței de judecată să-și ispășească restul pedepsei la închisoare.

Se pare că partenera lui de viață i-a mărturisit că are un amant și, deoarece nu mai suporta să vadă că aceasta iese în mod regulat pentru a-l întâlni, bărbatul a depus o cerere în instanță pentru a fi transferat de la domiciliu în penitenciar, explicând că i-ar fi mai bine la închisoare decât acasă.

După doar câteva zile de la depunderea cererii, bărbatul a primit vestea că a fost aprobată și va fi ridicat de carabinieri și dus la penitenciarul din Ivrea. Acesta va fi eliberat de la închisoare la sfârșitul verii.

Sursă foto: Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!