Un bărbat fără adăpost și-a reîntâlnit familia care îl credea mort de 10 ani. Totul se datorează faptului că s-a tuns

Un bărbat fără adăpost și-a reîntâlnit familia care îl credea mort de 10 ani. Totul se datorează faptului că s-a tuns
Citeste mai mult despre: barbat fara adapost, tunsoare,
Data publicarii: 04 Ianuarie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Un bărbat brazilian, care trăia pe străzi de câțiva ani, s-a reunit cu familia datorită unui frizer care l-a tuns și a postat imaginile cu noul său look pe rețelele sociale.

De mai bine de trei ani, João Coelho Guimarães, în vârstă de 45 de ani, trăia pe străzile orașului brazilian Goiâniade, iar familia sa îl credea mort de 10 ani. Însă norocul i-a surâs atunci când a luat decizia de a intra într-o frizerie. Patronul și angajații săi au hotărât să îi ofere bărbatului o schimbare de look și haine noi.

După ce i -au făcut poze la sfârșit, imaginile au fost postate pe Instagramul frizeriei Padoo și au ajuns în scurt timp virale, ajungând chiar la familia bărbatului care se obișnuise că acesta este mort.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A D O O (@padoooficial)

A venit și am întrebat dacă îi este foame și vrea ceva de mâncare. Dar el a refuzat și a întrebat dacă avem un aparat de ras pentru a-și putea tăia barba. Atunci am avut o idee și toată lumea din magazin a decis să ajute într-un mod diferit, oferindu-i o zi minunată”, a delarat proprietarul salonului, potrivit Daily Mail.

Curând, acesta a fost contactat de familia bărbatului, care l-a recunoscut din poze, apoi s-a întâmplat momentul mult aștept. Guimarães și-a reîntâlnit familia după 10, dar în ciuda insistențelor surorii lui, bărbatul nu a vrut să se întoarcă acasă, ci a preferat să rămână pe străzi, spunând că se simte mai liber așa. 

Sursă foto: Padoo

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies