Un bărbat l-a dat în judecată pe patronul barului unde a băut, spunând că acesta este de vină că s-a îmbătat

Un bărbat l-a dat în judecată pe patronul barului unde a băut, spunând că acesta este de vină că s-a îmbătat
Citeste mai mult despre: Daniel Rawls, alcool, proces, Texas,
Data publicarii: 16 August 2021
Data actualizare: 16 August 2021
Un bărbat din Texas a câștigat 5,5 miloane de dolari, după ce a dat în judecată patronii unui bar, pe motiv că a fost lăsat să bea prea mult. 

Totul a început după ce texanul a consumat alcool mai mult decât trebuia, apoi s-a luat la bătaie cu alt bărbat în parcarea barului. Pentru că a fost vătămat, acesta a decis să dea în judecată patronii barului pentru că i-a fost permis să bea prea mult alcool. 

Disputa a avut loc în mai 2019 cu un alt client, unde Daniel Rawls susține că a suferit un traumatism cranian în timpul conflictului, scrie Daily Star. Deși pare de necrezut, bărbatul a câștigat procesul și s-a ales cu suma de 5, 5 milioane de dolari. 

În proces se arată că proprietarul restaurantului și un barman sunt responsabili pentru rănire, deoarece au permis celor doi bărbați să bea prea mult și să părăsească restaurantul în același timp.

Rawls susține, de asemenea, că proprietarul restaurantului nu s-a asigurat că parcarea nu conține pericole care ar putea reprezenta un pericol pentru clienții beți.

Curtea districtului 109 al județului Andrews a pronunțat în favoarea lui Rawls într-o hotărâre judecătorească, deoarece proprietarul La Fogata nu a răspuns sau nu a participat la proces.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies