Un barbat nevazator vrea sa traverseze sina de cale ferata. Ce face strainul din spatele lui

Un barbat nevazator vrea sa traverseze sina de cale ferata. Ce face strainul din spatele lui
Data publicarii: 21 Decembrie 2017
Data actualizare: 21 Decembrie 2017
Un barbat nevazator a vrut sa traverseze o sina de cale ferata, insa a fost oprit in ultima secunda de un tanar necunoscut, cu putin timp inainte de trecerea trenului. 

Mike Wyatt, un barbat nevazator, a fost la un pas de a fi lovit de un tren de mare viteza. Americanul spune ca nu a banuit nicio secunda la ce pericol se expune, pana cand un tanar binevoitor nu s-a grabit sa il traga in spate si sa ii salveze viata. 

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar intamplarea s-a petrecut in Gara Peoria, din Aurora, Colorado. 

Tanarul a dat dovada de o prezenta de spirit extraordinara si a reusit sa il salveze pe Wyatt cu doare cateva secunde inainte de venirea trenului. 

Mike isi doreste acum sa il cunoasca pe barbatul care l-a salvat si asta pentru ca, dupa incident, fiecare si-a continuat drumul, ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Acesta este motivul pentru care Mike s-a pozitionat in apropierea locului in care se putea intampla tragedia si a scris pe un carton ca il cauta pe cel care l-a salvat pentru a ii multumi.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies