Un bărbat și-a legat iubita de plafonul mașinii și a plimbat-o așa prin oraș. Care a fost motivul

Un bărbat și-a legat iubita de plafonul mașinii și a plimbat-o așa prin oraș. Care a fost motivul
Citeste mai mult despre: virale, cuplu, influenceri, Instagram,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 August 2021
Data actualizare: 15 Mai 2022
Un cunoscut influencer din Rusia, Sergey Kosenko, și-a dorit să atragă atenția internauților cu un gest extrem de periculos. Bărbatul, urmărit pe Instagram de peste 5 milioane de oameni, și-a legat iubita cu bandă adezivă de plafonul mașinii și a plimbat-o așa prin centrul Moscovei. 

Potrivit postărilor sale de pe rețelele sociale, Sergey a acceptat o provocare extremă, venită din partea fanilor de pe Instagram: să-și lege iubita de plafonul unui Bentley și să o plimbe așa prin centrul orașului. 

Iubita lui Serghey, Ilona, a fost și ea de acord să participe la cascadorie. Pentru o mai multă siguranță, femeia a fost legată cu funii, iar una dintre mâini o avea prinsă cu o cătuşă de mâna iubitului său. Clipul a adunat sute de mii de vizualizări în online. Pe lângă like-uri însă bărbatul a atras atenția poliției, care cercetează circumstanțele acestui caz. 
 

Nu este prima dată când Sergey Kosenko atrage atenția oamenilor legii prin gesturile sale excentrice. Într-o vacanță în Bali, el și iubita lui au sărit în mare de pe motocicletă.


Majoritatea videoclipurilor pe care le fac cei doi sunt cu scopul de a-și amuza fanii. 


Sursă foto: Instagram/ sergey_kosenko
Vezi și: 


 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies