Un berbec a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a omorât o femeie

Un berbec a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a omorât o femeie
Citeste mai mult despre: berbec, berbec condamnat la inchisoare,
Data publicarii: 26 Mai 2022
Data actualizare: 26 Mai 2022
Așa ceva nu auzi în fiecare zi! Un berbec a fost trimis la închisoare pentru săvârșirea unei crime. Mai exact, animalul a omorât o femeie.

Autoritățile din Sudanul de Sud au decis să îi ofere unui berbec trei ani detenție și i-au cruțat viața, după ce animalul a omorât o femeie în vârstă de 45 de ani. 

Nu este cunoscut motivul exact, însă berbecul a lovit-o femeie în piept până a omorât-o. Acum, acesta va trebui să petreacă trei ani în spatele gratiilor, într-o închisoare militară, după ce a fost condamnat de liderii tradiționali din Sudanul de Sud, scrie dailystar.co.uk.

Familiei victimei i s-a promis că va primi cinci vaci de la proprietarul berbecului, drept despăgubire pentru uciderea femeii. „Berbecul a atacat lovind-o în coaste, iar femeia a murit imediat”, a declarat maiorul de poliție Elijah Mabor pentru Sudan’s Eye Radio.

Autoritățile au confirmat că cele două familii au convenit că proprietarul le va oferi vaci pe baza înțelegerii locale stabilite de bătrânii comunității. Mai mult, berbecul va fi dăruit familiei victimei odată ce va fi eliberat din închisoare, conform legislației locale.

Sursă foto: Getty Images/Shutterstock


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!