Un biciclist a fost trantit la pamant in timp ce astepta o echipa de genisti

Un biciclist a fost trantit la pamant in timp ce astepta o echipa de genisti
Citeste mai mult despre: FBI, biciclist, bomba, politist,
Data: 23 Mai 2018
Un biciclist a luat initiativa in momentul in care a asteptat o echipa de genisti sa investigheze un bagaj suspicios. 

Pe Wisconsin Avenue, Milwaukee, a fost raportat politiei un bagaj suspicios care se afla langa o cutie electrica. 

Citește și

Cum ofiterii au blocat perimetrul, ca o metoda de siguranta, oamenii au fost fortati sa astepte echipa de genisti sa ajunga la locul faptei, pentru a analiza continutul, pana sa poata pleca spre drumul lor. 

Cu toate acestea, dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos, un biciclist impacientat nu a mai putut astepta si s-a decis astfel sa goleasca continutul bagajului singur. 

In video se poate vedea cum un politist imbracat in armura a mutat bagajul de langa cutia electrica in intersectie. Alergand spre bagaj, biciclistul a inceput sa scoata continutul aflat in interior. O stica de apa, cateva articole vestimentare si cateva obiecte valoroase au cazut in geanta. 

Nu a durat foarte mult timp pana cand ofiterii au sarit pe barbat si l-au trantit la pamant inainte sa il incatuseze. Genistii si ofiterii au ramas la scena incidentului, iar biciclistul a fost luat in custodia FBI-ului. 

Un martor a declarat pentru Today's TMJ4:"Daca l-as fi vazut cum se apropie, as fi incercat sa il opresc. Este o situatie inspaimantatoare. Nu stii daca este o bomba sau doar un ghiozdan. Cand s-a apropiat de geanta, m-am gandit ca nu se va sfarsi bine.

Politia din Milwaukee nu a dezvaluit mai multe informatii despre incident. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies