Un biciclist a vrut sa isi insceneze un accident pentru a primi bani, dar a fost surprins pe camera de bord

Un biciclist a vrut sa isi insceneze un accident pentru a primi bani, dar a fost surprins pe camera de bord
Data publicarii: 10 Aprilie 2018
Data actualizare: 10 Aprilie 2018
O noua activitate frauduloasa de care participantii in trafic ar trebui sa fie atenti este "accidentul pentru bani". 

O camera de bord a capturat un om care a incercat isi insceneze accidentul, aruncandu-se in fata unei masini care se apropia de el. Filmuletul arata cum biciclistul se praface cum cade de pe bicicleta si se intinde pe asfalt. 

Dupa ce soferul masinii ii zice biciclistului ca avea instalata o camera de bord pe masina, s-a ridicat imediat de pe asfalt si incepe sa ii adreseze injurii soferului. 

Elizabeth Aspey care conducea masina a declarat mai multe detalii despre incident pentru Newsflare:"Erau in drum spre casa. Am crezut ca face o gluma si ca s-a pus in mijlocul drumului intins, asa ca am incetinit. In acel moment el s-a aruncat pe asflat. A fost atat de bizar, deoarece am crezut ca nu mi se poate intampla mie asa ceva. Am fost norocoasa ca aveam o camera de bord instalata pentru a imortaliza momentul."

In filmulet, iubitul Elizabethei, Jack Campion poate fi auzit cum il informeaza pe biciclist ca ei stiu exact ce s-a intamplat:"Scuza-ma, dar avem o camera de bord. Ai face mai bine sa pleci."

Dupa ce biciclistul i-a adresat o serie de injurii, acesta s-a ridicat si a plecat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies