Un blog din SUA a atras 791.000 de dolari in mai putin de un an, din taxa de acces la continutul sau

Un blog din SUA a atras 791.000 de dolari in mai putin de un an, din taxa de acces la continutul sau
Citeste mai mult despre: blogger, politica,
Data publicarii: 05 Noiembrie 2013
Data actualizare: 05 Noiembrie 2013
Blogul cu profil politic The Dish, coordonat de editorul si bloggerul Andrew Sullivan, a atras venituri totale de 791.000 de dolari, in mai putin de un an, din taxele de acces pentru consultarea nelimitata a continutul postat pe acest site.

La zece luni dupa ce a devenit blog independent, The Dish a reusit sa atraga venituri totale de 791.000 de dolari din taxele percepute pentru accesul la continuturile sale, informeaza gigaom.com. tinta financiara pentru intregul an este de 900.000 de dolari.

Andrew Sullivan - care a introdus in luna ianuarie un sistem de taxare a continutului publicat pe The Dish, renuntand la publicitate si sprijinul unor corporatii - a sperat atunci ca va atrage 900.000 de dolari din taxarea accesului nelimitat la continutul postat pe acest blog, aceasta suma fiind suficienta pentru a mentine site-ul functional in acest an.

"Am strans 791.000 de dolari in zece luni. Mai avem doua luni sa strangem inca 110.000 de dolari. Este o tinta dificil de atins, pentru ca, incepand din martie, valoarea medie a veniturilor lunare atrase a fost de 18.000 de dolari", a scris Andrew Sullivan pe blogul sau.

 

El a precizat ca o tinta optimista a veniturilor pe care le-ar putea inregistra in acest an The Dish este 830.000 de dolari.

Andrew Sullivan considera ca rezultatul financiar atras in acest an de The Dish "nu este rau si nici fatal" pentru functionarea blogului in continuare. El precizeaza insa ca nu primeste niciun salariu si nu va avea niciun profit in acest an din blogul sau. "Dar nu renuntam - si inca vrem sa ne atingem tinta", a spus Andrew Sullivan.

The Dish are 30.880 de abonati, care platesc 19,99 dolari pe an, respectiv 1,99 de dolari pe luna pentru a avea acces nelimitat la continutul postat pe acest blog.

MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies