Un caine a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. 10 ani mai tarziu a avut parte de surpriza vietii sale

Un caine a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. 10 ani mai tarziu a avut parte de surpriza vietii sale
Citeste mai mult despre: caine, salvator,
Data: 09 August 2015
Rusty Diamond este un caine care a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. Stapanii sai l-au legat si l-au tinut tot timpul afara in frig si ploaie. 

De-a lungul timpului, o multime de oameni au trecut pe langa Rusty, l-au vazut trist si izolat, insa nimeni nu s-a gandit niciodata sa ia atitudine si sa ii schimbe existenta. Viata patrupedului s-a schimbat total in ziua in care Jared, un barbat cu inima mare, a decis ca a venit momentul schimbarii.

Citeste si: La prima vedere pare ceva dezgustator, dar dupa ce scot mainile rezultatul este minunat. Pur si simplu este remarcabil!

Barbatul s-a apropiat de gardul proprietatii unde era legat Rusty si a incercat sa ii castige treptat increderea. Zile la rand, Jared l-a vizitat pe Rusty, i-a vorbit cu blandete si l-a hranit pana cand i-a castigat increderea. 

Intr-o zi, in peisaj a aparut stapanul de drept al cainelui, iar Jared s-a grabit sa ii transmita acestuia ca patrupedul are nevoie urgenta de ingrijiri medicale. Mai mult, barbatul a tinut sa mentioneze ca este o cruzime ca un caine sa fie legat in permanenta. Fara nicio urma de remuscare, stapanul lui Rusty a raspuns ca patrupedul a sta legat 10-15 ani fara sa aiba vreo problema.

Intr-un final, viata lui Rusty s-a schimbat datorita lui Jared, care a reusit sa ii devina stapan si salvator. In preznet, cainele beneficiaza de afectiune si un camin unde este apreciat si iubit.  

FULLSCREEN
Un caine a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. 10 ani mai tarziu a avut parte surpriza vietii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO