Un caine a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. 10 ani mai tarziu a avut parte de surpriza vietii sale

Un caine a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. 10 ani mai tarziu a avut parte de surpriza vietii sale
Citeste mai mult despre: caine, salvator,
Data publicarii: 09 August 2015
Data actualizare: 14 Martie 2017
Rusty Diamond este un caine care a fost tinut in lant inca din primele luni de viata. Stapanii sai l-au legat si l-au tinut tot timpul afara in frig si ploaie. 

De-a lungul timpului, o multime de oameni au trecut pe langa Rusty, l-au vazut trist si izolat, insa nimeni nu s-a gandit niciodata sa ia atitudine si sa ii schimbe existenta. Viata patrupedului s-a schimbat total in ziua in care Jared, un barbat cu inima mare, a decis ca a venit momentul schimbarii.

Citeste si: La prima vedere pare ceva dezgustator, dar dupa ce scot mainile rezultatul este minunat. Pur si simplu este remarcabil!

Barbatul s-a apropiat de gardul proprietatii unde era legat Rusty si a incercat sa ii castige treptat increderea. Zile la rand, Jared l-a vizitat pe Rusty, i-a vorbit cu blandete si l-a hranit pana cand i-a castigat increderea. 

Intr-o zi, in peisaj a aparut stapanul de drept al cainelui, iar Jared s-a grabit sa ii transmita acestuia ca patrupedul are nevoie urgenta de ingrijiri medicale. Mai mult, barbatul a tinut sa mentioneze ca este o cruzime ca un caine sa fie legat in permanenta. Fara nicio urma de remuscare, stapanul lui Rusty a raspuns ca patrupedul a sta legat 10-15 ani fara sa aiba vreo problema.

Intr-un final, viata lui Rusty s-a schimbat datorita lui Jared, care a reusit sa ii devina stapan si salvator. In preznet, cainele beneficiaza de afectiune si un camin unde este apreciat si iubit.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies