Un caine i-a salvat viata stapanului sau: i-a mancat degetul infectat!

Un caine i-a salvat viata stapanului sau: i-a mancat degetul infectat!
Citeste mai mult despre: catel, diabet, moarte,
Data publicarii: 05 August 2010
Data actualizare: 05 August 2010
Un barbat din Michigan, Jerry Douthett, a descoperit ca numitul Kiko, catelul lui, i-a mancat degetul mare de la piciorul drept, in timp ce el dormea bustean, intr-o stare avansata de ebrietate. Dus la spital pentru ingrijiri, s-a descoperit ca Jerry suferea de diabet.

Jerry Douthett, 48 de ani, s-a trezit din somn in plina noapte, in casa lui din Rockford, Michigan, si in acel moment si-a vazut catelul, rasa Jack Russell Terrier, plin de sange pe bot si pe mustati, in timp ce lui ii siroia sangele din piciorul drept: Kiko ii mancase din degetul mare de la picior.

Nevasta barbatului l-a dus de urgenta la spital, unde medicii au descoperit ca acesta avea diabet de gradul 2, degetul era foarte infectat si chirurgii au finalizat treaba inceputa de catel - i-au extirpat si restul din degetul infectat.

Rosee, nevasta lui Jerry Douthett, incercase sa isi lamureasca barbatul, mai multe saptamani la rand, sa mearga la spital la un control, din cauza ca avea infectie la deget, dar nu reusise sa il convinga.

In seara dinaintea straniei intamplari, cei doi soti iesisera la un local si se cam trotilasera, cel putin barbatul erea beat crita cand au ajuns acasa, dup cele sase beri si cateva margaritas, care l-au "anasteziat" bine. Asa se explica faptul ca nu si-a simtit catelul cand i-a mancat degetul infectat.

Daca nu s-ar fi intamplat asa, Jerry nu ar fi ajuns la doctor si infectia respectiva ar fi putut sa ii cauzeze moartea, in scurt timp.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!