Un caine si-a salvat familia adoptiva de la moarte

13 Februarie 2018, 13:27

Un caine si-a salvat familia adoptiva de la moarte
Un caine adoptiv pe nume Pete, a murit intr-un mod eroic, protejandu-si familia de un urs in timpul unei excursii pe jos. 

Catelusul adoptat si prietenii lui caini, cu erau intr-o excursie pe jos cu serviciile pentru caini Me&My Shadow Pets, au atras atentia unui urs negru. 

Conform persoanei care detine aceasta organizatie, cainele i-a tinut piept ursului, in timp ce a reusit sa ii protejeze pe ceilalti caini. 

Barbatul a scris pe contul lui incidentul:"Astazi ne-am pierdut batranul si curajosul prieten, Pete. Cainii au surprins un urs negru in timp ce ne plimbam in padure in aceasta dimineata. Probabil nu ne-a mirosit din cauza ploii. S-a simtit in pericol, asa ca s-a intors sa ne atace. Pete a sarit sa ne apere. Odata ce m-am asigurat ca ceilalati caini sunt in siguranta, m-am intors la Pete si am observat ca erau grav raniti. Am fost capabil sa il iau in masina si sa il duc la spital. Nu a fost nicio secunda singur in ultimele lui momente de viata. Radiografia a aratat cateva rani majore la splina, ceea ce inemna ca nu va mai putea merge."

Familia lui adoptiva a zis:"Ne-am decis ca cel mai bine ar fi sa il lasam sa plecem, pentru a nu mai suferi. Du-te linistit Pete. De acum nu vei mai simti nicio durere. Nu te vom uita niciodata!"

De atunci, Pete a fost numit un erou, iar oamenii au fost extrem de emotionanti de trista poveste. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO