Un casier le face surprize bătrânilor care vin la magazin. Reacția lor când bărbatul se oferă să le achite cumpărăturile

Un casier le face surprize bătrânilor care vin la magazin. Reacția lor când bărbatul se oferă să le achite cumpărăturile
Citeste mai mult despre: virale, divertisment, TikTok, utile,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 14 August 2021
Data actualizare: 13 Noiembrie 2021
Un blogger cu pseodonimul „serega.soul” a devenit popular pe TikTok, după ce a început să posteze filmulețe cu clienții mai în vârstă, care trec pragul magazinului în care lucrează. Bărbatul este casier, iar scopul lui este să le aducă bătrânilor zâmbetul pe buze.

Serghei Rudenko, de origine rusă, lucrează casier la un magazin din orașul său natal. Bărbatul are un scop: să le facă surprize bărtrânilor care pășesc pragul supermarketului. Fie că le achită cumpărăturile, fie că le dă o bomboană sau le spune complimente, aceștia rămân surprinși de fiecare dată de gestul lui. 

@serega.soul

Все умнички, но последняя реакция бабули нереально крутая???????? #smile #love #fyp #реакция #улыбка #подарок #seregasoul

♬ Fake - The Tech Thieves


În video-ul de mai sus, Serghei spune că a fost emoționat de gestul unei doamne mai în vârstă care i-a sărutat mâna, după ce el i-a întins o bomboană. 

Bloggerul le face surprize chiar și clienților mai tineri:
 

@serega.soul

The nicest police officer | Самый милый полицейский???????? ##fyp ##smile ##fypシ ##seregasoul ##полиция ##love

♬ Beggin' - Måneskin


Din experiența lui, casierul spune că pensionarii se rușinează și refuză ca el să le achie cumpărăturile și abia după câteva minute de negocieri, aceștia pleacă din magazin cu zâmbetul pe buze și cu sacoșa plină de produse. 

Pe lângă surprize, tânărul îi întreabă pe fiecare de sănătate, le face complimente și uneori chiar le propune provocări amuzante: să recite o poezie, un cântec din tinerețea lor. Un lucru este cert, fiecare persoană în vârstă care vine în acest magazin pleacă acasă binedispusă. 

Serega.soul are peste 1,3 milioane de urmăritori pe TikTok. El face acte de binefacere pentru bătrâni de peste 12 ani. 

Sursă foto: TikTok/ serega.soul


Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!