Un chinez si-a construit o masina de zbor. Seamana cu o farfurie zburatoare FOTOsi VIDEO

Un chinez si-a construit o masina de zbor. Seamana cu o farfurie zburatoare FOTOsi VIDEO
Data publicarii: 23 August 2011
Data actualizare: 23 August 2011
Shu Mansheng, agricultor chinez, fara studii de mecanica sau de electronica, a reusit sa isi construiasca si sa piloteze o farfurie zburatoare.

Faptul ca nu are studii de specialitate nu l-a oprit pe Shu sa isi indeplineasca visul de a-si construi o masina de zbor. A invatat singur tot ceea ce era necesar din domeniul mecanicii si electronicii si pana la urma a reusit sa se ridice de la pamant cu farfuria lui zburatoare.

Anul trecut, pe 30 aprilie, Shu Mansheng a terminat prima lui masina de zbor insa, desi a reusit sa o ridice de la pamant, a avut un accident si s-a ranit.
De atunci, chinezul si-a dedicat mare pare din timp si a investit 60.000 de yuani (9.400 dolari) pentru a crea o masina de zbor imbunatatita.

Masina de zbor este propulsata de opt motoare de motocicleta si de data aceasta Shu a reusit sa se ridica la doi metri deasupra solului, asezat in cabina din central farfuriei lui zburatoare.

Agricultorul in varsta de 46 de ani din regiunea Hubei din centrul Chinei intentioneaza sa-i aduca imbunatatiri inventiei sale si sa deschida o scoala pentru copiii pasionati de aeronautica, care nu isi pot permite sa o studieze in institutiile de profil.

Click AICI ca sa il vezi pe Shu Mansheng cum isi piloteaza masina de zbor!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies