Un chirurg estetician și-a operat soția timp de 16 de ani. O voia ”perfectă”. Cum arată aceasta acum

Un chirurg estetician și-a operat soția timp de 16 de ani. O voia perfectă . Cum arată aceasta acum
Citeste mai mult despre: chirurg plastician, operatii estetice,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2020
Data actualizare: 25 Aprilie 2022
Un chirurg plastician din Miami a dezvăluit că își folosește soția pe post de model pentru clientele noi, după ce i-a remodelat silueta și chipul cu ajutorul procedurilor cosmetice. 

Phillip Craft (48 de ani) deține o clinică specilizată în Miami și spune că trupul soției sale a suferit ”recalibrări fine” încă de la nașterea celor doi copii ai lor. 

La rândul ei, Anna (43 de ani) este încântată și crede că acum are o siluetă perfectă datorită soțului său, un talentat chirurg estetician.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANNA

A post shared by Dr Phillip Craft (@body.by.craft) on

În cei 21 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul și chipul soției sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgiclă, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare non-invazive.

Phillip este de părere că, după vârsta de 25 de ani, orice femeie ar trebuie să apeleze la botox și fillere pentru a-și păstra frumusețea. 

De-a lungul mariajului lor, Anna a apelat la implant mamar, liposucție, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze și pomeți.

Deși, la început, aceasta a refuzat propunerea soțului său de a-i face mici intervenții estetice, Anna s-a răzgândit după ce trupul său a suferit modificări în urma nașterii celor doi fii ai cuplului.

Acum, aceasta este încântată de rezultate și este deschisă, în continuare, la sugestiile partenerului său. „Phillip adoră să-și modifice mașinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două nașteri, am hotărât să-l las să mă înfrumusețeze”, a declarat Anna pentru DailyMail.

Medicul Phillip Craft a adăugat: „Le spun mereu pacientelor: Dacă vreți să vă convingeți cât sunt de bun în meseria mea, uitați-vă la soția mea. Anna este cât e omenește posibil aproape de perfecțiune”.

Foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies