Un comediant fara voce a castigat cel mai mare concurs de talente din Marea Britanie

Un comediant fara voce a castigat cel mai mare concurs de talente din Marea Britanie
Editia de anul acesta a emisiunii "Britain`s Got Talent" a fost castigata de Lee Ridley, un comediant fara voce care a cucerit audienta cu glumele lui pline de umor.

Pentru a-si putea prezenta numerele de stand-up comedy concurentul diagnosticat cu paralizie cerebrala si-a inregistrat momentele cu ajutorul unui sintetizator de voce instalat pe tableta.

Desi are o boala extrem de grava, barbatul a dovedit ca este capabil sa puna in scena un adevarat show de comedie si a reusit sa ii faca sa rada cu lacrimi pe cei din juriu, dar si pe telespectatori. In reprezentatia din finala competitiei, care s-a desfasurat duminica trecuta, Ridley a castigat simpatia publicului cu ajutorul unor glume despre starea lui de sanatate, pe care a reusit sa o accepte si sa o utilizeze in favoarea lui.

Cu doar cateva zile inainte de marea finala comediantul a suferit un accident la hotelul unde era cazat, insa ranile vizibile produse de cazatura nu l-au impiedicat sa isi prezinte momentul, care i-a adus si premiul cel mare.

Numerele lui de comedie, precum si momentul in care a fost declarat castigator au devenit virale pe internet si i-au adus faima internationala. Povestea de viata impresionanta a comediantului si puterea de care acesta a dat dovada au devenit cunoscute in intreaga lume prin intermediul retelelor sociale, unde mii de oameni l-au felicitat pentru reusita.

Sursa foto: www.unilad.co.uk
 VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO