Un cuplu a devenit faimos după o dispută cu vecinii! Ce au putut să facă și ce video al lor a devenit viral?

Un cuplu a devenit faimos după o dispută cu vecinii! Ce au putut să facă și ce video al lor a devenit viral?
Data publicarii: 18 August 2021
Data actualizare: 18 August 2021
„Când vecinul tău nebun are cinci camere îndreptate spre ușa din față / aleea ta... pui o sfoară de haine să te aperi” a scris o vecină nemulțumită pe TikTok.
Un cuplu a pus o coardă de îmbrăcăminte în curte în încercarea de a-și opri vecinul „nebun” de la filmarea proprietății lor. Și, culmea, după ce au filmat coarda de rufe pentru Tik Tok, cei doi au devenit faimoși, iar povestea lor a ajuns și în Independent.

@megancreid21

When your crazy neighbor has five cameras pointed at your front door/driveway....you put up a clothesline. ##winning

♬ original sound - Megan Reid

Megan Reid, despre care se crede că locuiește în SUA, a postat un videoclip cu ea și partenerul ei atârnând o coardă în curtea din față.
 
„Când vecinul tău nebun are cinci camere îndreptate spre ușa din față / aleea ta... puneți o coardă cu haine. #winning ”a postat ea împreună cu videoclipul, care a avut 2,8 milioane de vizionări.

Un alt videoclip al femeii indică cel puțin cinci camere de pe proprietatea vecinului, dintre care unele ar fi îndreptate spre casa ei. Seria de videoclipuri TikTok sugerează că există o dispută în curs cu vecinul de ceva timp. Luni, cuplul a atârnat un tricou pe coarda de rufe, tricou pe care scria „Eu câștig” și un altul cu un semn fără aparat de fotografiat pe el. Asta după ce vecinul „a sunat la poliție și ei au râs”, a scris Meghan pe TikTok.
 
Utilizatorii rețelelor sociale au devenit implicați în dispută. Unul a comentat: „Nu se califică aceasta ca o invazie a vieții private? Nu înțeleg cum li se permite oamenilor să facă acest lucru! ”

Meghan Reid a declarat că va posta în curând mai multe despre dispută, inclusiv scrisori scrise cuplului de la vecin.

Vezi și: Trending Review - Șarpe născut cu emojiuri pe spate!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!