Un cuplu a fost surprins întreținând relații intime pe un monument istoric. Ce s-a întâmplat după intevenția poliției

Un cuplu a fost surprins întreținând relații intime pe un monument istoric. Ce s-a întâmplat după intevenția poliției
Citeste mai mult despre: sex, sex in public,
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
Un cuplu surprins făcând sex în public, pe un monument istoric, a stârnit furie în rândul cetățenilor, care i-au filmat și i-au pus pe internet.

Poliția a arestat un cuplu care a fost surprins făcând sex pe unui sit istoric din Thailanda. Localnicii furioși au observat că cei doi iubiți erau dezbrăcați și întrețineau relații intime. Aceștia au fost și filmați. 

Ofițerii au urmărit “acțiunea” cuplului și au arestat femeia, Sirirani, 42 de ani, și pe partenerul ei Chalerm, 48 de ani, după ce filmulețul a apărut online. Ambii suspecți au mărturisit că au întreținut relații sexuale în plină zi, lângă situl istoric.

Cei doi au susținut că sunt foști iubiți și că nu plănuiau să-și reaprindă relația sexuală într-un loc public, dar au ajuns să se îmbrățișeze și...

Bărbatul a spus: „Am crezut că nimeni nu poate vedea ce facem în spatele monumentului, deoarece păream ascunși. Nu aveam nicio intenție să am lipsă de respect pentru situl istoric. Aș dori să le cer scuze oamenilor din Chiang Mai și promit că nu se va mai întâmpla".

Colonelul de poliție Kittipong Phetchamunee a spus: „Am descoperit că cei doi sunt foști iubiți din orașe diferite, dar au aranjat să se întâlnească la pagodă. După interogatoriu, perechea a mărturisit și și-a cerut scuze. „Cuplul a fost acuzat de indecență publică și va fi amendat cu cel mult 5.000 de baht (117 lire sterline)”, scrie dailystar.co.uk.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies