Un cuplu care se plimba pe plajă a descoperit ”o mână de extraterestru”: ”Arată ca oasele lui ET!”

Un cuplu care se plimba pe plajă a descoperit o mână de extraterestru : Arată ca oasele lui ET!
Citeste mai mult despre: extraterestru, plaja,
Data publicarii: 25 Noiembrie 2022
Data actualizare: 25 Noiembrie 2022
Leticia Gomes Santiago și iubitul ei, Devanir Souza, făceau o plimbare romantică pe plajă când au făcut o descoperire cel puțin ciudată. 

Scheletul unei mâini a fost spălat de valuri, iar cuplul, complet șocat, era convins că e vorba de ”oase extraterestre”. Cei doi au filmat mâna - peste care au dat pe nisipurile de la Ilha Comprida, São Paulo, Brazilia - alături de papucul lui Santiago, ca referință de mărime.  

”Nu credem că este umană din cauza mărimii. Ce ar putea fi?”.

 

Desigur, Leticia Santiago a căutat ajutor pe social media pentru a descoperi adevărul . ”Nu știm cui animal îi aparține, dacă este mâna unui extraterestru sau chiar mai rău”, a postat ea.

Unul dintre comentatori a glumit că poate aparține personajului ET din filmul lui Steven Spielberg din 1982. ”Arată ca mâna lui ET!”.

”Este mâna unei sirene”, a mai presupus altcineva.

”Ar putea fi oase de dinozaur”. ”Duceți-vă cu mâna la un specialist, pentru că nu arată normal”, i-a sfătuit cineva pe cei doi. 

 

Eric Comin, un biolog marin, crede că strania mână a aparținut unui cetaceu, grup de animale acvatice care include delfinii, balenele și marsuinii, de unde și mărimea impresionantă. 

Deducția a fost făcută pe baza observațiilor directe, dar este nevoie de teste pentru a afla exact cui i-a aparținut ”mâna”.

 

Foto: Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!