Un destin complet diferit de cel al lui Macaulay Culkin. Transformarea pustiului din "Singur acasa 3": FOTO

Un destin complet diferit de cel al lui Macaulay Culkin. Transformarea pustiului din  Singur acasa 3 : FOTO
Autor:
Data: 22 Decembrie 2018
Protagonistul filmului "Singur acasa 3", Alex D. Linz, s-a schimbat radical de la filmul care i-a adus celebritatea.

La ani buni de la filmarea pentru "Singur acasa 3", pustiul care indoia inimile tuturor arata complet diferit. Desi l-a inlocuit, la vremea aceea, pe Macaulay Culkin, Alex D. Linz a avut un destin complet diferit de acesta.

Alex Pruitt, baietelul simpatic care l-a inlocuit pe Macaulay Culkin in cel de-al treilea film al francizei "Singur acasa", este acum, la 29 de ani, un barbat in toata regula.

 

O fotografie postată de Lisa (@lisa.witt) pe


Alex D. Linz a debutat in 1995. In acelasi an, pustiul de atunci a putut fi vazut si in "Tanar si nelinistit", el interpretandu-l pe Phillip Chancellor IV.

In 1996 a aparut intr-un film de succes, "Ce zi minunata!" ("One Fine Day"), in care a jucat alaturi de nume mari precum Michelle Pfeiffer si George Clooney.

Alex D. Linz are acum 29 de ani si nu marcheaza, in prezent, aparitii pe marile sau micile ecrane. Dupa "One Fine Day" a mai aparut in cateva roluri episodice sau secundare in seriale si filme, cel mai cunoscut fiind cel din "Home Alone 3", cand l-a inlocuit pe Macaulay Culkin. Alex D. Linz a aparut ultima data in "Choose Connor", in 2007.

Alex e o prezenta discreta in retelele de socializare, insa presa straina a gasit o poza cu el, pentru fanii care erau curiosi sa vada cum mai arata el.

FULLSCREEN
Un destin complet diferit de cel al lui Macaulay Culkin. Transformarea pustiului din "Singur acasa 3": FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies