Un deținut a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri abdominale severe. Ce au descoperit medicii

Un deținut a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri abdominale severe. Ce au descoperit medicii
Citeste mai mult despre: detinut, telefon mobil,
Data publicarii: 25 Octombrie 2021
Data actualizare: 25 Octombrie 2021
Un deținut a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după a acuzat dureri insuportabile în zona abdomenului. Acesta a fost la un pas de deces.

Deținuții au cele mai ingenioase metode de a intra strecura obiecte interzise în închisoare. Acesta este și cazul unui deținut de Egipt care s-a gândit să înghită ceva ce avea să-I fie de folos. Numai că, ulterior, a ajuns în stare gravă la spital, cu dureri abdominale intense. Acesta avea o infecție severă cauzată de un telefon mobil blocat în sistemul digestiv.

Medicii din Egipt au fost nevoiți să efectueze o intervenție chirurgicală de urgență pentru a-I salva viața. Timp de câteva luni, deținutul nu a putut digera corect alimentele, iar după o examinare completă și o radiografie, medicii au constatat că pacientul suferea de o infecție severă la nivelul abdomenului și al intestinelor. Ceea ce pacientul nu a menționat este că înghițise un telefon mobil cu șase luni în urmă.

Deseori deținuții de închisoare ascund dispozitivele mobile în interiorul corpului lor, dar, în general, aceștia caută ceva precum Zanco Tiny T1, catalogat drept „cel mai mic telefon mobil din lume”.

Deținutul care a fost la un pas de moarte le-a spus medicilor că obișnuia să înfășoare telefonul într-o pungă de plastic pentru a-l ascunde de perchezițiile din închisoare și pentru a-l trece de materiile fecale, scrie dailystar.co.uk.

Sursă foto: dailystar
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies