Un duet inregistrat de Amy Winehouse si Tony Bennett va fi lansat in scopuri caritabile! Vezi cand:

Un duet inregistrat de Amy Winehouse si Tony Bennett va fi lansat in scopuri caritabile! Vezi cand:
Citeste mai mult despre: Amy Winehouse, Tony Bennett,
Data publicarii: 04 August 2011
Data actualizare: 04 August 2011
Un duet inregistrat de Amy Winehouse cu muzicianul de jazz Tony Bennett, in urma cu câteva luni, va fi lansat sub forma unui disc single, iar incasarile vor fi donate unei fundatii de caritate ce a fost infiintata de tatal artistei britanice, a anuntat purtatorul de cuvânt al lui Bennett.

Piesa clasica pop "Body and Soul", pe care Amy Winehouse a inregistrat-o cu Bennett in luna martie, este una dintre ultimele inregistrari ale artistei britanice.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani pe 23 iulie, dupa ce s-a confruntat multi ani cu dependenta de alcool si de droguri. Cauza oficiala a decesului cântaretei nu a fost inca determinata.

Mitch Winehouse, tatal artistei, a infiintat Amy Winehouse Foundation cu scopul de a-i ajuta pe tinerii si pe adolescentii care se confrunta cu dependenta de droguri si alcool.

Toate incasarile ce vor fi obtinute din comercializarea piesei "Body and Soul", in versiunea interpretata de Amy Winehouse si Tony Bennett, ce va fi lansata sub forma unui disc single, vor fi donate acestei fundatii, a anuntat Liz Rosenberg, purtatoarea de cuvânt a lui Bennett.

Piesa va aparea si pe albumul lui Bennett, intitulat "Duets II", ce va fi lansat pe 20 septembrie.

Tony Bennet, un muzician premiat cu Grammy si considerat o legenda a muzicii jazz, printre ale carui cântece de succes se numara "I Left My Heart in San Francisco" si "Rags to Riches", a implinit, miercuri, vârsta de 85 de ani.
Tonny Bennett a inregistrat "Body and Soul" cu Amy Winehouse la Abbey Road Studios din Londra si a laudat-o pe cântareata britanica pentru calitatile ei interpretative care-i permiteau acesteia sa cânte cu usurinta inclusiv piese de jazz.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies