Un experiment care demonstreaza ce se intampla in realitate. Diferentele sociale, o problema a zilelor noastre

Un experiment care demonstreaza ce se intampla in realitate. Diferentele sociale, o problema a zilelor noastre
Citeste mai mult despre: experiment social, ce se intampla, realitate,
Data: 31 Mai 2016
Exista o diferentiere clara intre oameni: unii sunt nepasatori, altii se implica, dar sunt si persoane care nu stiu cum sa se comporte intr-o situatie si prefera sa jigneasca.

Tu ce ai face daca ai intalni pe strada o mama cu un copil in brate care are nevoie de bani pentru a plati cateva lucruri necesare micutului? Chiar daca este vorba despre o suma mica, 2 dolari, materialul video de mai jos ne demonstreaza ca exista diferente clare intre oameni.

JoshPalerLin, cunoscutul tanar care pune in practica o multime de experimente sociale pe canalul sau de Youtube, a realizat inca un filmulet pentru a demonstra un stereotip social: oamenii judeca dupa aparente.

In filmuletul de mai jos tanarul a rugat doua femei sa joace rolul unei mame bogate si al unei femei sarace, ambele cu un copil in brate, care sa ceara ajutorul necunoscutilor pentru a putea plati cateva lucruri pentru copilul. In timp ce tabana imbracata bine si aranjata a motivat ca si-a uitat portofelul in masina si are nevoie de bani, oamenii de pe strada au ajutat-o imediat, dar femeia saraca nici nu a fost bagata in seama, ba mai mult decat atat a fost jignita si tratata cu dispret.

Singurii care au decis sa o ajute au fost alti oameni fara prea multe posibilitati materiale, pe care Josh i-a felicitat la final pentru implicarea lor fata de semenii care se afla in aceeasi situatie.

FULLSCREEN
Nu a avut bani sa plateasca medicamentele pentru copil. Un experiment social care demonstreaza ce se intampla in realitate
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO