"Un fluviu de prostie", o ancheta despre cum e gestionat sectorul romanesc al Dunarii, la Romania, te iubesc!

Un fluviu de prostie , o ancheta despre cum e gestionat sectorul romanesc al Dunarii, la Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, ProTV,
Data publicarii: 29 Septembrie 2017
Data actualizare: 29 Septembrie 2017
Campania Stirilor PRO TV ”Un fluviu de prostie”, realizata de Alex Dima, corespondent special, continua in aceasta duminica cu o editie dedicata acestui subiect la Romania, te iubesc!, ce va scoate la lumina noi informatii despre modul defectuos in care este gestionat sectorul romanesc al Dunarii.

Dupa doua luni de documentare petrecute pe barca si pe malurile batranului fluviu, ies la iveala investitii de milioane de euro facute fara sens in centre de afaceri care zac nefolosite, in timp ce barcile raman blocate in nisip din cauza nivelului scazut al apei si din lipsa de reactie a autoritatilor in timp util. 

„Sunt multe situatii revoltatoare. In Corabia sunt 5 silozuri pline, dar anul acesta n-a plecat o boaba din ele pentru ca navele nu pot intra in zona portului. Apa are vreo 30 cm. De dragare ar trebui sa se ocupe APDF - Administratia porturilor. Revoltator e faptul ca in fata portului statea o nava de dragare de vreo cateva saptamani. Nava e contractata de AFDJ - Administratia Dunarii fluviale. Doua institutii ale statului pe care cei din minister nu reusesc sa le controleze. La o luna dupa vizita noastra in Corabia, a fost in zona si secretarul de stat. La o luna dupa, Ministrul Transporturilor zice ca se va interveni in timp util. Pana la sfarsitul anului!”, spune Alex Dima despre dezvaluirile pe care telespectatorii le vor putea vedea duminica.

Cum comenteaza Ministerul Transporturilor situatia, dar si de cat timp a fost nevoie pentru a primi o reactie pe acest subiect, aflam duminica, de la 18:00, la Romania, te iubesc!

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies