Un fost bodyguard al lui Michael Jackson: „Nu am nicio îndoială că lui Michael îi plăceau femeile”

Un fost bodyguard al lui Michael Jackson: bdquo;Nu am nicio îndoială că lui Michael îi plăceau femeile
Bill Whitfield demonteză afirmațiile acuzatorilor săi și susține că Regele muzicii pop se uita după femei ca orice alt bărbat heterosexual.

Un alt bodyguard al lui Michael Jackson a sărit în apărarea megastarului susținând că acesta era atras sexual de femei ca orice bărbat. Bill Whitfield, care a fost în serviciul artistului vreme de doi ani și jumătate, a dezvăluit într-un interviu că el și cu Michael vorbeau des despre femei, iar adesea megastarului „i se scurgeau ochii” după tinerele frumoase.

Citește și: Fosta soție a lui Michael Jackson dă cărțile pe față: „Paris și Prince nu sunt copiii lui”

Whitfield a povestit și o întâmplare petrecută în Washington DC, când el conducea mașina cu care Michael se deplasa prin oraș.

„Eu conduceam, iar el s-a uitat pe geam și, la un moment dat, a exlamat: Wow, ce frumoasă e! M-am uitat și eu și am văzut o femeie ce stătea la colțul străzii și care se pregătea să treacă strada. Și l-am întrebat: Vrei s-o cunoști? Iar el a devenit timid și a spus că nu. Dar, fără să-și dea el seama, am întors mașina și am condus înspre acea femeie, am tras pe dreapta, am coborât geamul ușii pasagerului și m-am prezentat femeii. I-am spus că ofer servicii de securitate pentru o celebritate de rang înalt care ar vrea să o cunoască. Și ea a replicat: Da, sigur, de parcă l-ai avea pe Michael Jackson pe bancheta din spate”, a povestit bodyguard-ul într-un podcast al lui Jim Breslo.

Bill Whitfield a continuat, spunând că fata a rămas înmărmurită când a văzut că pe bancheta din spate era chiar Michael Jackson.

„Și el era șocat că am făcut asta, dar s-a prezentat și au vorbit minute în șir. Îmi amintesc că a întrebat-o de unde e, iar ea i-a spus că e studentă la Universitatea Georgetown. Ea l-a întrebat dacă vrea numărul ei de telefon, dar el nu avea pix să-l noteze, așa că l-am notat eu. Știu că au vorbit de câteva ori, dar nu i-am văzut împreună”, spune fostul bogyguard.

Citește și: Michael Jackson s-a confesat bodyguardului său într-o scrisoare. Ce dezvăluiri i-a făcut

Jim Breslo i-a solicitat dovezi mai concrete ale heterosexualității lui Michael, având în vedere acuzațiile care i-au fost aduse megastarului, pus la zid de o campanie nemiloasă de denigrare

„Nu-mi sună a star pop heterosexual. E o poveste cam subțire. Ce zici de o poveste care e mai convingătoare decât aceasta? Adică știi să fi agățat vreo femeie în acești doi ani și jumătate”, l-a întrebat Breslo.

Fostul bodyguard s-a fâstâcit, afirmând că nu va dezvălui lucruri din viața sa personală dacă acestea țin de activitatea sa sexuală.

„Știu că a petrecut timp cu femei, dar ce a făcut cu aceste femei e o altă poveste. Nu în dormitor, nu ducea femei acasă câtă vreme copiii săi erau acolo”, a spus fostul angajat al lui Michael, care a scris și o carte despre experiența pe care a avut-o în preajma megastarului.

Fostul bodyguard a mărturisit că sunt oameni care încă nu cred ceea ce a scris el în acea carte, dar spune că se poate împăca cu acest gând.

„E ok, nu trebuie să mă credeți, pentru că nu sunt omul care vrea să demonstreze ceva. Nu mi-am scris cartea pentru asta, ci ca să le spun oamenilor că l-am cunoscut pe Michael Jackson și nu era tipul care să molesteze copii. Le-am spus că Michael era atras de femei, iar ei au zis iarăși că nu mă cred. E ok, nu încerc să dovedesc nimic. Nu am nicio îndoială că lui Michael i-au plăcut femeile”, a mai spus fostul bodyguard al lui Michael Jackson.  

Michael Jackson a fost căsătorit de două ori. Prima dată, în perioada 1994-1996, cu Lisa Marie Presley. A doua oară, în perioada 1996-1999, cu Debbie Rowe, cu care are doi copii: Prince și Paris Jackson. Al treilea copil al megastarului, Blanket, a fost conceput cu ajutorul unei mame-surogat.

FULLSCREEN
Un fost bodyguard al lui Michael Jackson: „Nu am nicio îndoială că lui Michael îi plăceau femeile”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO