Un fotbalist legendar și-a recunoscut problemele cu drogurile

Un fotbalist legendar și-a recunoscut problemele cu drogurile
Citeste mai mult despre: diego maradona,
Data: 12 Septembrie 2018
La prezentarea oficială din Mexic, Mardona a recunoscut că a avut o problemă cu drogurile și că dependența i-a afectat foarte mult cariera.

Fostul mare fotbalist argentinian a fost prezentat ieri oficial în noua sa funcție de tehnician al echipei Dorados di Sinaloa, o echipă din Liga a doua din Mexic.

La un moment dat, Maradona a fost întrebat de un jurnalist despre trecutul său de fost dependent de droguri, lucru știut neoficial de ani buni, însă nerecunoscut public de Maradona până acum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz día a todos los zurdos! ????

A post shared by Diego Maradona Oficial (@maradona) on

 „Am avut multe probleme în acea perioadă. Acum 15 ani am avut o boală care m-a chinuit, oamenii îmi spuneau că dopajul mă consumă și că voi pierde bătălia cu moartea. Când am început să mă droghez am făcut automat un pas înapoi în carieră.”, a spus Maradona.

Conform cotodianului Gazzetta dello Sport, la o oră după conferinţa de presă, argentinianul a început antrenamentul cu noua echipă. 

Obiectivul lui Maradona la clubul Dorados di Sinaloa nu este unul ușor de atins, mai scrie Gazzetta dello Sport. Tehnicianul are ca obiectiv să scape formaţia din Mexic de retrogradarea în Liga a treia. În clasamentul actual, echipa este pe penultimul loc și nu are nicio victorie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regresaron las noches de @lacopamx a Sinaloa. ????⚽️ #EmPEZamosJuntos #Dorados #HazlaDePez

A post shared by Dorados de Sinaloa (@doradosoficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Día de juego en #LaPecera. #EmPEZamosJuntos #Dorados

A post shared by Dorados de Sinaloa (@doradosoficial) on

Maradona, care a condus naţionala Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale în 1986, chiar în Mexic, a părăsit în primăvară postul de antrenor la echipa Al Fujairah (Emiratele Arabe Unite), iar în iulie şi august a fost preşedintele clubului belarus Dinamo Brest.

Dorados de Sinaloa ocupă penultimul loc în liga secundă mexicană.

Vedeta argentiniană a mai dezvăluit că a declinat ofertele prietenilor săi, preşedinţii bolivian Evo Morales şi venezuelean Nicolas Maduro, de a antrena echipele lor naţionale.

Maradona a pregătit naţionala Argentinei între 2008 şi 2010.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO