Un fotograf a transformat complet niste reclame vintage sexiste, iar rezultatele nu sunt deloc pe placul barbatilor

Un fotograf a transformat complet niste reclame vintage sexiste, iar rezultatele nu sunt deloc pe placul barbatilor
Citeste mai mult despre: fotograf, barbati, femei, reclame, sexism,
Data: 19 Ianuarie 2018
Unele dintre cele mai populare reclame ale anilor '50, in care femeile sunt prezentate in postura de gospodine, pregatind mese delicioase pentru un sot muncitor si copii, au fost transformate complet de un fotograf pasionat.

Locul mamei iubitoare si a femeii casnice a fost luat de domni. Practic, editorul video din Beirut, Eli Rezkallah, i-a pus pe barbati intr-o ipostaza mai putin obisnuita si populara in zilele noastre. 

Proiectul foto a fost numit "In a Parallel Universe / Intr-un univers paralel" prezinta schimbul de roluri si gen intre barbati si femei. 

Cu alte cuvinte, Rezkallah a reusit sa evidentieze, intr-o nota amuzanta, absurditatea acestor stereotipuri atat de promovate in urma cu cateva zeci de ani. 

"Anul trecut, de ziua Recunostintei, mi-am auzit unchiul spunand ca femeile se pricep mai bine sa gateasca, sa aiba grija de copii si sa se ocupe de treburile casnice. Stiu ca nu toti barbatii sunt precum unchiul meu. Cu toate acestea, multi dintre ei gandesc asa", a spus Rezkallah. 

Pornind de la aceasta intamplare, fotograful a reusit sa le ofere domnilor o portie din propriul medicament (sexism).  


Vezi mai multe imagini aici!VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO