Un gest de bunătate extremă era să-l coste viața pe Ashton Kutcher. A fost gata să-și doneze inima

Un gest de bunătate extremă era să-l coste viața pe Ashton Kutcher. A fost gata să-și doneze inima
Autor: Dan Brumar
Data: 05 Ianuarie 2019
Actorul Ashton Kutcher (40 de ani) n-ar fi avut ocazia să cunoască celebritatea dacă acum mai bine de 25 de ani ar fi renunțat la propria viață pentru a salva o persoană dragă.

Ashton Kutcher are un frate pe care l-a iubit dintotdeauna mai mult decât pe el însuși. El și Michael sunt gemeni, în ciuda faptului că nu seamănă deloc unul cu celălalt. Michael Kutcher a fost diagnosticat încă din copilărie cu o afecțiune cerebrală gravă și cu o boală a inimii, cardiomiopatie virală. Din cauza bolii sale, Michael avea nevoie de o inimă nouă pentru a putea supraviețui.

Michael Kutcher, care azi are 40 de ani, și-a amintit că doctorii i-au spus că mai are de trăit doar o lună. Ulterior, medicii și-au dat seama că afecținea este mult mai gravă și că necesită un transplant de inimă în decurs de cel mult 48 de ore

La o întâlnire cu elevii liceului din Ottumwa, statul Iowa, Michael le-a spus liceenilor că fratele său, Ashton, le-a spus părinților și medicilor că e gata să-i cedeze inima pentru a-l salva, scrie US Weekly, citată de aceshobiz.com. Actorul, care pe atunci avea doar 13 ani, a fost devastat când a aflat că fratele lui ar putea muri.

Cum orele se scurgeau cu repeziciune, doctorii îi presau pe părinți să ia o decizie, însă aceștia nu voiau să-și ucidă un copil pentru a-l salva pe celălalt. Din fericire, un transplant de inimă s-a întrezărit pe ultima sută de metri, iar Ashton Kutcher a putut trăi să-și vadă fratele geamăn sănătos. 

Michael își amintește și acum cu emoție acele zile, când fratele său a fost gata să facă sacrificiul suprem pentru a-l salva pe el. 

„Nu-mi pot găsi cuvintele. E o legătură între noi pe care nu o poți explica. Este o onoare sau o apreciere profundă și o dragoste sinceră pentru cineva care a fost dispus să sacrifice totul pentru mine. Chiar nu pot să descriu asta în cuvinte”, a mărturisit fratele lui Ashton Kutcher.

Michael locuiește azi în Colorado, alături de fiul lui de 14 ani și de iubita sa, care are și ea doi copii dintr-o altă relație. În decembrie 2018, el a sărbătorit 27 de ani de la transplantul de inimă reușit. Ca urmare a experienței pe care a trăit-o, Michael s-a implicat activ în încurajarea americanilor să-și dea acceptul pentru prelevarea organelor sănătoase în ultimele momente de viață.

FULLSCREEN
Un gest de bunătate extremă era să-l coste viața pe Ashton Kutcher. A fost gata să-și doneze inima
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO